Yritysvalmennukset, koulutuspalvelut ja kurssit yrityksille

Kuvituskuva b2b koulutus

Lead paragraph

Haaga-Helia tukee yrityksiä ja yhteisöjä toiminnan ja osaamisen uudistamisessa. Kauttamme mm. erilaiset yrityskoulutukset koko henkilöstön tarpeisiin. Tutustu!

Olemme monipuolinen kumppani asiantuntijoille ja esimiehille, jotka haluavat laajentaa ammatillista osaamistaan ja löytää uusia näkökulmia työuralleen. Tarjoamme erilaisia koulutuspalveluita sekä yrityskoulutuksia niin Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla kuin virtuaalisestikin. Sovittaessa voimme järjestää koulutuksia myös muilla paikkakunnilla. Monipuolisesta tarjonnastamme löytyy mahdollisuuksia jokaiselle yritykselle.

Kurssit & yrityskoulutus - koulutamme henkilöstösi

Tarjoamme laaja-alaista koulutusta ja kursseja yritysten työntekijöille. Koulutuspalveluista löytyy kursseja myynnistä, markkinoinnista ja viestinnästä, HR:stä ja johtamisesta, palvelumuotoilusta sekä digitaalisista ratkaisuista. 

Yritysvalmennuksen tavoitteena on kehittää yrityksesi henkilöstöä ja näin lisätä heidän motivaatiotaan ja osaamistaan. Usein yrityksen suurin pääoma on sen oma henkilöstö. Tästä syystä niin esimiesten, asiantuntijoiden kuin muun henkilöstön koulutukseen ja kehitykseen kannattaa panostaa. Voit ottaa meihin yhteyttä, niin kerromme lisää koulutuspalveluista, kursseista ja yritysvalmennuksista.

Klaus
Lüttjohann
myyntipäällikkö
+358 294471010
klaus.luttjohann@haaga-helia.fi
UUTTA! ChatGPT opetuksessa online-kurssi, 80 euroa
Kuvituskuva johtaminen

Johtaminen ja esihenkilötyö vaatii jatkuvaa osaamisen kehittämistä

Henkilöstön ja osaamisen kehittäminen on kriittinen osa organisaation pitkän aikavälin menestystä. Henkilöstön kehittäminen on kilpailuedun luoja ja siksi avainasemassa organisaation tulevaisuuden menestyksen tekijänä. Osaamisen kehittämisellä vahvistetaan tulevaisuuden osaamista ja uudistumiskyvykkyyttä. Panostamalla henkilöstön kehitykseen ja koulutukseen investoidaan yrityksen tulevaisuuteen. 

Lue lisää