Perehdyttäjä, sisäinen kouluttaja -koulutus

Kuvituskuva

Haluatko kehittää osaamistasi perehdyttäjänä ja valmentajana?

Uuden työntekijän rekrytointi ja perehdytys on niin kallista, että se kannattaa tehdä kunnolla. Hyvin suunniteltu ja toteutettu perehdytys mahdollistaa uuden työntekijän nopean kehittymisen ja suoritumisen, jolloin yritys pääsee tavoitteisiin. Onnistuminen edellyttää perehdyttäjältä oppimiseen, vuorovaikutukseen, motivointiin, sitoutumiseen sekä yritykseen ja työtehtävään liittyvää osaamista.

Koulutuksen aikana käydään läpi perehdytysprosesseja, tuotetaan vuorovaikutusharjoituksia, suunnitellaan tilaisuuksia, perehdytään oppimisprosessiin sekä tarkastellaan motivaatioita ja asenteita. 

Ennen koulutuksen alkua on ennakkotehtävä. 

Perehdytysvalmennuksen tuloksena

Suunnitellaan toimiva perehdytysprosessi ja valitaan siihen sopivat menetelmät.
Perehdyttäjä

  • Kehittyy kouluttajana, valmentajana ja fasilitoijana
  • Kehittyy viestijänä ja vaikuttajana
  • Kehittyy oppimisen asiantuntijana
  • Oppii perehdytyksen periaatteet, prosessin ja käytännön menetelmiä

Kenelle

Esimiehille tai esimiehiksi pyrkiville sekä muille rekrytointi- ja perehdyttämisasemassa oleville.

Kouluttajat

Meri VehkaperäKTL, YTM
Merin osaamisalueita ovat erityisesti johtamisen ja organisaatioiden kehittäminen, vastuullinen liiketoiminta, strategiatyö, henkilöstöjohtaminen, osaamisen ja oppimisen edistäminen sekä yritys- ja palvelukulttuurin kehittäminen. Hänellä on vuosien kokemus ravintola- ja tapahtuma-alalta sekä parinkymmenen vuoden kokemus kouluttamisesta ja valmentamisesta. Hän on lisäksi työskennellyt liikkeenjohdon konsulttina ja kehittänyt kymmenien eri toimialojen organisaatioita ja niiden johtamista sekä fasilitoinut satoja työpajoja.

Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on tarvittava määrä. Vahvistamme koulutuksen toteutumisen viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Koulutus laskutetaan yhdessä erässä ennen koulutuksen alkua. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Peruutuksen tapahtuessa alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusta veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruta lainkaan, veloitamme koko koulutuksen hinnan.

Pidättämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin ohjelmassa ja puhujissa.

Ota yhteyttä

Lisätietoa koulutuksesta

Aika, paikka ja hinta

Kevään 2024 koulutuspäivät: 10.4 & 24.4. Klo. 09-16.

Koulutus toteutetaan lähikoulutuksena  Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa Haagan kampuksella osoitteessa Pajuniityntie 11, Helsinki. 

Koulutuksen hinta on 580 eur + alv 24% = 719,20 eur. Hinta sisältää opetuksen, materiaalin, tarjoilut (aamu- ja iltapäiväkahvit ja lounas), ohjauksen ja palautteen. 

Otathan yhteyttä mikäli haluatte yrityskohtaisen koulutuksen.

Ota yhteyttä
Meri
Vehkaperä
lehtori
+358 294471172
meri.vehkapera@haaga-helia.fi
Mikko
Karamo
myyntikoordinaattori
+358 294471671
mikko.karamo@haaga-helia.fi