Olemme kansainvälinen ja rohkea työelämän uudistaja. Tähtäämme opiskelijoidemme laadulliseen työllistymiseen ja haluamme pitää ovet auki työelämään. Profiilimme koostuu neljästä elementistä: palveluliiketoiminnasta, myynnistä, yrittäjyydestä ja korkeakoulupedagogiikasta.

11 000
opiskelijaa
5
kampusta

Kampukset

Medialle

Etsitkö asiantuntijaa? Kaikkien haagahelialaisten yhteystiedot löytyvät henkilöhaustamme. Mediayhteyksistä vastaa viestintäpäällikkö Ari Nevalainen.

Organisaatio

Haaga-Helia on yksityinen ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. 

Toimintaamme johtaa hallitus, jonka puheenjohtaja on Marja-Leena Tuomola. Haaga-Helian rehtorina ja toimitusjohtajana toimii Teemu Kokko.

Rehtori
Teemu
Kokko
rehtori
rehtori, toimitusjohtaja
+358 294471900
teemu.kokko@haaga-helia.fi
Organisaatio

3AMK - työmaana tulevaisuus

3AMK on pääkaupunkiseudun kolmen suurimman ammattikorkeakoulun, Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian, strateginen liittouma. Koulujen opiskelijat voivat valita opintojaksoja tai laajempia osaamispolkuja jokaisesta koulusta. 3AMK järjestää myös yksittäisiä osaamista laajentavia opintopolkuja.

Lue lisää