Pasilan kampus

Pasila

Haaga-Helian Pasilan kampus sijaitsee Helsingissä Itä-Pasilassa aivan Pasilan juna-aseman, Mall of Triplan ja Helsingin Messukeskuksen vieressä.

Tutkintoon johtavan koulutuksen lisäksi Pasilan toimipisteessä järjestetään maksullista palveluliiketoimintaa, kuten erikoistumisopintoja sekä räätälöityjä koulutus- ja valmennuspaketteja kotimaisille ja kansainvälisille yritysasiakkaille. Lisäksi toimipisteessä toimii Haaga-Helian ammatillinen opettajakorkeakoulu.

Pasilasta löytyy tiloja muun muassa opetuskäyttöön, valmennustarkoituksiin, tapahtumien järjestämiseen, yksilöiden ohjaukseen, itsenäiseen opiskeluun sekä ryhmätyöskentelyyn. Itsenäisen työskentelyn mahdollistaa Pasilan toimipisteen noin 2000 tietokonetta ja maksuton langaton verkko.

Esteettömyys

Pasilan toimipisteessä on otettu huomioon myös liikuntarajoitteiset opiskelijat. Invataksit voivat pysähtyä Pasilan toimipisteen pääsisäänkäynnin edessä, josta johtaa pyörätuoliramppi Helia-talon pääoville. Toimipisteen jokaiseen kerrokseen pääsee hissillä ja päähissikuilun molemmilla puolilla on kussakin kerroksessa automaattisesti aukeavat ovet. SLK-taloon johtavan eteläisen ylikulkusillan ovet avautuvat myös automaattisesti. Esteettömät inva-wc:t ovat 1K-kerroksessa, ensimmäisessä kerroksessa ja neljännessä kerroksessa. 

 

Palvelut ja tilat kampuksella

Yhteystiedot
Aukioloajat
ma-pe 7.30–20.00
la 8.00 – 15.00
Kampus on suljettu sunnuntaisin.
Osoite

Ratapihantie 13
00520 Helsinki
Suomi

Infopalvelut

Sähköposti: reception@haaga-helia.fi
Puh. 0400 230 404