Tilavuokraus ja tapahtumat

Kuvituskuva

Lead paragraph

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun tiloissa järjestät vaativatkin koulutustilaisuudet. Tarjoamme yrityksesi koulutuksiin nykyaikaiset vaatimukset täyttävät koulutustilat toimipisteissämme Helsingissä (Pasila), Porvoossa ja Vierumäellä.

Koulutustilat ovat käytettävissä pääsääntöisesti myös iltaisin ja lauantaisin. Saat vaivattomasti hoidettua myös tarjoilut kampuksillamme toimivien ravintolapalvelujen kautta. Yhteistyökumppaninamme toimii Compass Group, jolta voi tilata maistuvat kahvitarjoilut tai juhlavammat tarjoilut mm. cocktail-tilaisuuksiin. 

Pasilan kampuksen tilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sijainti on Pasilan aseman vieressä Messukeskuksen ja kauppakeskus Triplan, sekä usean hotellin välittömässä läheisyydessä. Tiloja löytyy ihan pienimmistä 20 hengen tiloista aina 272 henkilöä vetävään auditorioon. Näin pystyt järjestämään niin pienen kokouksen kuin suuren seminaarinkin. Seminaarin yhteydessä tarjoilut voidaan järjestää auditorion viereiselle avaralle ja valoisalle Tapahtumatorille. Toria voi käyttää myös cocktail-tilaisuuksiin. Tärkeimmät tilaisuudet on mahdollista striimata ja tallentaa myöhempää käyttöä varten.

 

Mikäli olet partnerimme, saat tilavarauksiin 20 %:n alennuksen. Tarkista onko yrityksesi Haaga-Helian partneri:  Partneriyhteistyö | Haaga-Helia

Kysy myös striimaus-ja-videointipalveluistamme! 

Kampusten yhteystiedot

Pasilan kampus

Ratapihantie 13
00520 Helsinki

Tiedustelut: Marja Tiainen 
marja.tiainen@haaga-helia.fi

Tutustu Pasilan kampuksen tiloihin 


Porvoo Campus

Taidetehtaankatu 1
06100 Porvoo

porvooinfo@haaga-helia.fi
puh. 040 488 7444

Vierumäen kampus

Kaskelantie 10
19120 Vierumäki

myynti@vierumaki.fi

Tapahtumapalvelut

Haaga-Helia voi olla yhteistyökumppanisi myös suuremman tapahtuman suunnittelussa ja toteutuksessa. 

Tutkaile kampuksia