Haaga-Helia on yrityksesi kumppani

Tuemme metropolialueen yrityksiä ja yhteisöjä toiminnan ja osaamisen uudistamisessa. Lisäksi olemme monipuolinen kumppani asiantuntijoille ja esimiehille, jotka haluavat laajentaa ammatillista osaamistaan ja löytää uusia näkökulmia 

Suunnittelemme ja toteutamme tapahtumasi

Tapahtumien suunnittelu ja järjestäminen saattaa olla haasteellista: valintoja, yksityiskohtia ja aikataulutusta on paljon. Haluatko toteuttaa mieleenjäävän ja ainutlaatuisen tapahtuman, mutta ideat ovat vähissä? Events by Haaga-Helia tarjoaa kokonaisvaltaisia tapahtumanjärjestämispalveluita sekä monipuolisia lisäpalveluita, kuten tiloja, tarjoiluja ja henkilökuntaa. Kun ymmärrämme tarpeesi ja tapahtumasi tavoitteet, autamme sinua järjestämään juuri oikeanlaisen ohjelman ja puitteet budjettisi rajoissa. 

Tutkimus

Olemme vahva yrittäjyyden, myynnin ja palvelun osaaja. Ydinosaamisalueemme ja niihin liittyvä toiminta vahvistavat tätä profiilia entisestään ja yhdistävät meidät samalla aktiivisesti työelämään.

  • Sales & eCom Lab tarjoaa maailmanluokan ympäristön asiakaskokemuksen kehittämiseen ja monikanavaisen myynnin kasvattamiseen. 
  • LAB8 on palvelukokemusten kehittämisen laboratorio. LAB8 yhdistää luovuuden, palveluyritykset ja kehittämällä oppimisen.
  • Softala on uudenlainen oppimisympäristö, jossa opiskelijat  luovat yrityksille uusia palveluja ja ohjelmia digitaalisesta liiketoiminnasta verkkoratkaisuihin.
  • StartUp School on Haaga-Helian ohjelma, joka tukee sekä yrittäjyydestä kiinnostuneita että yrittäjänä jo toimivia opiskelijoita. 
Ota yhteyttä ja keskustellaan, miten voimme auttaa juuri sinun yritystäsi
Klaus
Lüttjohann
myyntipäällikkö
+358 294471010
Klaus.Luttjohann@haaga-helia.fi

Esimerkkejä yritysyhteistyöstä

08.12.2020
Yritysyhteistyö
Dubai Expo 2020
27.11.2020
Yritysyhteistyö
Carefree – sovellus vanhustenhoitoon
06.10.2020
Yritysyhteistyö
Pysäköinnin asiakaskokemuksen parantaminen Hartwall Arenalla

Ajankohtaista

02.12.2020
Uutinen
Vierumäki Sports ja Haaga-Helia solmivat partnerisopimuksen
20.11.2020
Uutinen
Plan on Haaga-Helian uusi partneri
08.05.2020
Uutinen
Helsingin kaupunki myönsi rahoituksen 3AMK-koulujen yrittäjyysyhteistyön syventämiselle