Tietoa opoille

Kuvituskuva

Lead paragraph

Tältä sivulta löydät opoille ja muille koulutuksen parissa työskenteleville ajankohtaista tietoa ja materiaaleja ohjauksen tueksi.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Koulutamme liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita. Tutkimme ja kehitämme näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietojenkäsittely, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, journalismikoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Kampuksemme sijaitsevat Helsingissä (Pasila, Malmi ja Haaga), Porvoossa ja Vierumäellä. Haaga-Heliassa opiskelee noin 11 000 opiskelijaa lähes 100 eri kansallisuudesta.

Tarjoamme AMK-tutkintoja ja Master-tutkintoja suomeksi ja englanniksi. Tutkintokoulutuksen lisäksi tarjoamme laajan valikoiman avoimen ammattikorkeakoulun opintoja, tilauskoulutuksia sekä muuta täydennyskoulutusta.

Käytännönläheiset opinnot antavat valmiudet toimia itsenäisesti työelämän erilaisissa asiantuntijatehtävissä ja kansainvälisissä ympäristöissä. Laaja ulkomaisten korkeakoulukumppaneiden verkosto on opiskelijoidemme käytettävissä ja opintojen työelämälähtöisyyden vuoksi opiskelijoidemme osaamista arvostetaan työmarkkinoilla. Koulutuksistamme valmistuneet ovat työllistyneet erinomaisesti.

Avoin ammattikorkeakoulu toisen asteen opiskelijoille

Haaga-Helia on avannut avoimen ammattikorkeakoulun opintoja maksutta myös lukiolaisille. Opintojen aikana lukiolaiset pääsevät näkemään, millaista opiskelu ammattikorkeakoulussa on. Opinnot on myös mahdollista hyödyntää myöhemmin osana korkeakoulututkintoa. Tarjonnassamme on opintojaksoja niin verkossa kuin lähiopetuksena. 

Avoimessa ammattikorkeakoulussa opiskelu on myös oiva väylä tutkinto-opiskelijaksi. Opiskelijat, jotka ovat suorittaneet vähintään 55 opintopistettä avoimen ammattikorkeakoulun opintoja, voivat halutessaan hakea tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylän haussa.

Oppilaitosvierailut

Tulemme mielellämme kertomaan Haaga-Helian koulutusohjelmista opiskelijaryhmillenne. Voit pyytää koulumme brändilähettiläitämme ja/tai opinto-ohjaajia esittelemään koulutustarjontaamme ja kertomaan opiskelijaelämästä sekä hakemisesta ammattikorkeakouluun. Esittely on tilaajalle ilmainen.

Tilaa esittely

Tilaa kouluesittely laittamalla sähköpostia osoitteeseen viestinta(at)haaga-helia.fi.

Ilmoitathan viestissäsi mille ajankohdalle toivoisit esittelyä sekä esittelyn toivottu kesto. Kerrothan myös jos toivot esittelyä joltain tietyltä alalta. Pyrimme toteuttamaan toiveita mahdollisuuksien mukaan.

Virtuaalinen kouluesittely

Esittelemme mielellämme koulutusohjelmiamme myös virtuaalisesti esimerkiksi Zoomin tai Teamsin välityksellä.

Vieraile kampuksillamme

Tilanteen niin salliessa, toivotamme myös kiinnostuneet hakijat tervetulleeksi tutustumaan ammattikorkeakouluumme paikan päälle.

 

Jos sinulla on kysyttävää oppilaitosvierailuista, voit ottaa yhteyttä markkinointi- ja viestintäpalveluihin (viestinta(a)haaga-helia.fi) tai viestintäpäällikkö Ari Nevalaiseen.

Messut ja tapahtumat

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu on joka vuosi mukana useissa jatkokoulutustapahtumissa, joissa pääset mm. tutustumaan koulutuksiimme ja tapamaan opiskelijaedustajiamme. Seuraa sosiaalisen median kanaviamme ja verkkosivua niin näet missä olemme seuraavaksi.

AMK-kampuspäivä

Tutustu viiteen ammattikorkeakouluun yhden päivän aikana!

Haaga-Helia on mukana vuosittaisessa, syksyisin järjestettävässä AMK-kampuspäivätapahtumassa. Kampuspäivä on maksuton ja kaikille avoin tapahtuma, joka esittelee pääkaupunkiseudun ammattikorkeakoulujen voimin millaista AMK-opiskelu käytännössä on, millaisia koulutuksia on tarjolla ja miten voi hakea. Tapahtuma on suunnattu korkeakouluopinnoista kiinnostuneille, erityisesti toisen asteen opiskelijoille ja opoille, mutta sinne ovat kaikki tervetulleita!

Lisätietoa tapahtumasta: AMK-kampus.fi

Opiskelijoidemme kokemuksia

02.12.2022
Alumnitarina
Ammatillisen opettajan monimuoto-opinnot sopivat aikuisopiskelijalle
01.12.2022
Alumnitarina
Haaga-Helia teki tradenomikoulutuksesta valmistuneelle Tuomas Lamminpartaalle sen, minkä l...
28.11.2022
Opiskelijatarina
Tradenomiopintojen kautta yrittäjäksi – opiskelijat Troa NY:n takana
08.11.2022
Opiskelijatarina
Leo Väisänen – opinnot Haaga-Heliassa tasapainottavat ammattijalkapalloilijan arkea
24.08.2022
Opiskelijatarina
Haaga-Heliassa opiskelevan Joni Ervastin haave ulkomailla asumisesta kävi toteen YAMK-opin...
25.07.2022
Opiskelijatarina
”Käytännönläheisenä tyyppinä Haaga-Helian opiskelumetodit sopivat minulle täydellisesti” ,...