Rekrytoi opiskelijoita

kuvituskuva haaga-helia avaa ovet työelämään

Lead paragraph

Etsitkö uutta työntekijää? Haaga-Heliassa opiskelee yli 10 000 opiskelijaa. Etsitkö kansainvälistä talenttia? Haaga-Heliassa opiskelee vuosittain yli tuhat kansainvälistä opiskelijaa.

Tarjoamme yrityksille monta väylää löytää parhaat osaajat. Haluatko saada työpaikka- tai työharjoitteluilmoitukseksi opiskelijoidemme nähtäville? Käytössämme oleva JobTeaser-palvelu tuo ilmoitukseksi suoraan opiskelijoiden kännykkään. Vai onko tiedossasi projekti, joka kaipaisi tekijää? Opintojaksoillemme etsitään jatkuvasti oikeita työelämän toimeksiantoja opiskelijoidemme ratkaistavaksi.

Ilmoita avoimesta työ- tai harjoittelupaikasta, opinnäytetyötoimeksiannosta tai projektista

Jokaiseen ammattikorkeakoulututkintoon kuuluu pakollinen, vähintään 30 opintopisteen pituinen harjoittelu. Työajaksi muutettuna se tarkoittaa noin viiden kuukauden jaksoa (100 työpäivää). Harjoittelu on eri koulutusohjelmissa jaettu yhdestä kolmeen harjoittelujaksoon. Harjoittelun alkamisajankohta on yleensä sovittavissa, joskin monet opiskelijat pyrkivät ajoittamaan harjoittelun niin, ettei se keskeytä opintoperiodeja. 

Harjoittelu voi olla palkallista tai palkatonta. Tähän vaikuttavat muun muassa opiskelijan opintojen vaihe ja aiempi työkokemus. Suosituksena on, että työnantaja maksaa harjoittelusta palkkaa oman alansa työehtosopimuksen mukaan. Alasta riippuen palkka on yleensä 70–90 % alan vastaavasta palkasta tai alimmasta taulukkopalkasta.

JobTeaser rekrytoinnin kanavana

JobTeaser -rekrytointisivustomme kautta voit tarjota Haaga-Helian opiskelijoille työ-, kesätyö- ja harjoittelupaikkoja tai opinnäytetyöaiheita ja projekteja. Työnantajana pääset itse laatimaan, muokkaamaan, näkemään ja poistamaan ilmoituksesi. Ilmoitukset näkyvät sivustolle kirjautuneille opiskelijoille 1–2 työpäivässä.

Kaikki työpaikkailmoitukset tarkistetaan Haaga-Helia ura- ja rekrytointipalveluissa. Haaga-Helian ura- ja rekrytointipalvelut hyväksyy ilmoituksen tai lähettää sen tarvittaessa takaisin muutospyynnön kera.  Pidätämme oikeuden hylätä lakien ja asetusten vastaiset ilmoitukset.

JobTeaserin tietosuojaseloste

  • Muista tallentaa oma salasanasi. Unohtunut salasana voidaan uusia klikkaamalla kirjautumissivulla kohtaa "Unohditko salasanasi? Ohjeet (englanniksi).
  • Hakuajan umpeuduttua ilmoitus arkistoituu automaattisesti. Vanhaa ilmoitusta voi käyttää pohjana uudelle ilmoitukselle.
Duuniin.net logo

Duuniin.net -rekrytointitapahtuma

Järjestämme kerran vuodessa perinteisen Duuniin.net -rekrytointitapahtuman, jossa tarjoamme yrityksille ja yhteisöille mahdollisuuden jalkautua kampuksille opiskelijoiden keskuuteen.

Seuraava tapahtuma järjestetään ke 31.1.2024.

 

Lue lisää

Partneritoiminnan kautta parempaa näkyvyyttä

Partneriyhteistyö rikastuttaa kaikkien osallistujien toimintaa: yrityksen brändi- ja työnantajamielikuva paranevat, opiskelijat oppivat yritysmaailman tarvitsemia kompetensseja ja Haaga-Helia kehittää toimintaansa sekä laajentaa verkostojaan.

Tutustu toimintaan

Kuvituskuva
Jäikö joku mietityttämään? Ota yhteyttä ja katsotaan juuri teidän tarpeisiin sopivat keinot!
Jukka
Väyrynen
suhdepäällikkö
+358 294471531
jukka.vayrynen@haaga-helia.fi