Rekrytoi kansainvälinen osaaja

Kuvituskuva

Lead paragraph

Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa opiskelee tuhat kansainvälistä opiskelijaa. Heillä on paljon tarjottavaa suomalaiselle yhteiskunnalle ja yritysmaailmalle. Kansainvälisen osaajan palkkaus ja työmarkkinoille pääsy tukee meidän kaikkien yhteistä hyvää!

Kuinka yrityksesi voisi hyötyä Haaga-Heliassa opiskelevan kansainvälisen osaajan palkkauksesta? 

Kansainväliset opiskelijat...

  • tuovat mukanaan innovointikykyä ja uusia näkökulmia, sillä he ovat asuneet ja toimineet eri kulttuureissa ja nähneet, että asioita voi tehdä toisin.
  • ovat motivoituneita ja sitoutuneita työskentelemään juuri Suomessa, sillä monet heistä ovat asuneet täällä jo joitain vuosia.
  • ovat eri maissa asuneina helposti sopeutuvia ja mukautuvia - myös työelämässä.
  • tuovat mukanaan laajaa kieliosaamista työyhteisöön ja kansainvälistyvän asiakaskunnan käyttöön. Heidän palkkaamisensa kehittää koko työyhteisön kieli- ja kulttuuriosaamista.
  • hyödyntävät erimerkiksi ulkomaisista markkinoista kiinnostunutta yritystä tuntemalla eri maiden toimintaympäristöjä, verkostoja ja asiakaskuntaa.
  • ymmärtävät kansainvälistyvää asiakaskuntaa ja heidän tarpeitaan ja voivat esimerkiksi auttaa kehittämään yrityksen palveluita sekä monikielistä tai selkokielistä viestintää asiakaslähtöisempään suuntaan.
  • tekevät yrityksestä vetovoimaisemman ja tutkimustulosten mukaan vaikuttavat positiivisesti myös yrityksen tuloksiin.
  • opiskelevat Haaga-Heliassa teorian lisäksi työelämässä tarvittavia käytännön taitoja.

Miten kansainvälisen opiskelijan rekrytointi tapahtuu?

Kansainvälisen opiskelijan rekrytointi on yllättävän helppoa. Valitse alta sopivin vaihtoehto:

JobTeaser-rekrytointisivusto

Voit ilmoittaa avoimesta työ- tai harjoittelupaikasta, opinnäytetyötoimeksiannosta tai projektista JobTeaser-rekrytointisivuston kautta. JobTeaserin avulla voit tavoittaa Haaga-Helian yli 10 000 opiskelijaa, myös meidän kansainväliset talentit. Työnantajana pääset itse laatimaan, muokkaamaan, näkemään ja poistamaan ilmoituksesi. Ilmoitukset näkyvät sivustolle kirjautuneille opiskelijoille 1–2 työpäivässä. Muistathan mainita, mikäli tehtävään ei vaadita sujuvaa paikallisten kielten osaamista - tämä on kieltä opiskeleville kansainvälisille osaajille tärkeä tieto ja kannustaa heitä hakemaan.

JobTeaser esittelyvideo

Kirjaudu JobTeaseriin

Duuniin.net -rekrytointitapahtuma

Haaga-Helia järjestää joka kevättalvi ison Duuniin.net -rekrytointitapahtuman. Duuniin.net tarjoaa yrityksille mahdollisuuden jalkautua kampukselle opiskelijoiden keskuuteen, rekrytoimaan niin nykyisiä kuin tulevaisuuden ammattilaisia.

Tutustu Duuniin.net -tapahtumaan
 

Yritysvierailu ja yritystoimeksianto

Yritysvierailut ovat hyvä tapa tutustua Haaga-Helian opiskelijoihin ja kuulla heidän osaamisestaan. Voit kutsua opiskelijaryhmän yrityksesi toimipisteeseen tai järjestää yritysesittelyn ja verkostoitumistapahtuman kampukselle. Voit myös antaa toimeksiannon yrityksesi toimintaa kehittävälle projektille tai opinnäytetyölle, jonka opiskelijat toteuttavat osana AMK- tai YAMK-tutkintoaan.

Autamme mielellämme yritystäsi käytännön järjestelyissä. Löydät yhteyshenkilöiden tiedot sivun lopusta.

Partneritoiminta

Partneriyhteistyö on Haaga-Helia ammattikorkeakoulun ja yrityksen välistä kokonaisvaltaista ja pitkäaikaista kumppanuutta.

Yhteistyö rikastuttaa kaikkien osallistujien toimintaa: yrityksen brändi- ja työnantajamielikuva paranevat, opiskelijat oppivat yritysmaailman tarvitsemia kompetensseja ja Haaga-Helia kehittää toimintaansa sekä laajentaa verkostojaan.

Tutustu partneritoimintaan

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kysymyksiä? Haluatko keskustella aiheesta tarkemmin? Autamme mielellämme

Eszter
Kiss
Coordinator
+358 294471208
eszter.kiss@haaga-helia.fi
Vejay
Nair
International Affairs Specialist
+358 294471527
vejay.nair@haaga-helia.fi