Malmin kampus

Malmi

Haaga-Helian Malmin kampus sijaitsee pientaloalueen reunalla noin viiden minuutin kävelymatkan päässä Malmin juna-asemalta.

Malmin kampuksella voi opiskella liiketalouden tradenomiksi sekä päiväopintoina että monimuotona. Suuntautumisopinnoista Malmin kampuksella toteutetaan HR ja johtaminen sekä yrittäjyys. Merkittävä osa Malmin opiskelijoista on aikuisopiskelijoita, jotka opiskelevat iltaisin ja monimuotoisesti liiketalouden koulutusohjelmassa.

Haaga-Helian opiskelijoista noin 1000 opiskelee ja henkilökunnasta noin 50 työskentelee pääasiassa Malmin kampuksella.

Samassa rakennuksessa Haaga-Helian kanssa toimii toisen asteen oppilaitos Perho liiketalousopisto, jonka kanssa on yhteiset ruokala-, kirjasto-, aula- ja liikuntatilat.

Huom!
4.9.2023 alkaen kampuksen pääovi on lukittuna ja sisään pääsee vain näyttämällä kulkukorttia kiinteistön aukioloaikoina ma-pe klo 7.30 - 17.00. Kulkukortin käyttö on pakollista sekä opiskelijoilla että henkilökunnalla.

Ravintola Perhon Helmi
Kahvila avoinna ma-to klo 8.00 - 15.00 ja pe klo 8.00 - 14.00.
Lounas linjastosta ma-pe klo 10.30 - 13.00.

Kampuksen

  • toimivat neljä kerrosta palvelevat monipuolisesti opiskelijoita
  • tiloista osa toimii henkilöstön työhuoneina
  • keskiössä sijaitseva opiskelijaravintola Perhon Helmi tarjoaa lounasta ja lisäksi myynnissä on runsaasti kahvila- ja välipalatarjottavia

Esteettömyys

Kiinteistössä on hissit, joten se soveltuu henkilöille, joilla on liikkumisen esteitä.

Pysäköinti

Parkkipaikka sijaitsee osoitteessa Vanha Helsingintie 13. Pysäköintialueella on rajallinen määrä parkkipaikkoja. Kyltein merkitty osa parkkialueesta on varattu henkilökunnan käyttöön. Pääoven eteen saa pysäköidä vain erityisluvalla.

Polkupyörän voi pysäköidä kampuksen edessä oleviin polkupyörätelineisiin.

Hyödyllisiä linkkejä

Yhteystiedot
Aukioloajat
ma–to klo 7.30–17
pe klo 7.30–15
Osoite

Hietakummuntie 1 A
00700 Helsinki
Suomi