Kasvokuva Salla Huttusesta.

Salla Huttunen

vararehtori
+358 294471308
Salla.Huttunen@haaga-helia.fi

Koulutus: kansainvälinen yritysviestintä, filosofian tohtori (FT)

Erityisosaamisalueet (avainsanat): viestintä, vuorovaikutus, kokoukset, organisaatioiden kehittäminen

FT Salla Huttunen työskentelee johtajana Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa. Hänen erityisosaamisensa liittyy viestintään ja vuorovaikutukseen. Tähän teemaan liittyi myös hänen kansainvälisen yritysviestinnän alaan kuuluva väitöskirjansa, jossa Huttunen tutki monipuolisen ymmärtämisen ja muiden ymmärtämiseen liittyvien vaikeuksien roolia kokouksissa.

Ennen ammattikorkeakouluun siirtymistä Huttunen työskenteli liike-elämän palveluksessa yli 20 vuoden ajan, viimeisimpänä Nokiassa yli 12 vuotta. Hän on kokenut viestinnän ammattilainen, jolla on pitkä ja vahva kokemus myös teknisestä tuotehallinnasta ja ohjelmistojen lokalisoinnista. Viestinnän erityisalueista muutos ja transformaatio sekä esimiesviestintä ovat Huttusen ominta alaa.

Nykyisessä työssään Haaga-Helian Digitalous-koulutusyksikön (ICT, assistenttityö, journalismi) vetäjänä Salla Huttunen on mukana projekteissa, joissa kehitetään opetussuunnitelmia, uusia oppimistapoja, pedagogisia ratkaisuja (kontakti, online, offline) ja uusia erikoistumiskoulutuksia. Työnsä arjessa Huttunen tutkii tulevaisuuden työtä ja sen asettamia vaatimuksia koulutukselle.

Julkaisuja:

Hankkeet, joissa mukana:

  • KiVAKO Kielivarannon vahvistaminen korkeakouluissa