Satu Koivisto

Satu Koivisto

tutkimuspalvelujohtaja
+358 294471791
Satu.Koivisto@haaga-helia.fi

Koulutus: Tekniikan tohtori, valtiotieteiden maisteri

Erityisosaaminen: Työpsykologia ja johtaminen: yhteistyön johtaminen (SIMOL), hajautetun yhteistyön johtaminen, koettu oikeudenmukaisuus organisaatioissa, organisaatioiden kehittäminen, tutkimus- ja kehittämistyö

Satu Koivisto työskentelee Haaga-Heliassa tutkimuspalvelujohtajana. Hänen vastuualueellaan on tutkimuspalveluiden, kirjasto- ja tietopalveluiden, oppimis-, tutkimus- ja innovaatioympäristöjen kehittäminen sekä eurooppalaisen yliopiston Ulysseus-projektin koordinaatio. Lisäksi Koivisto vastaa tutkimusjulkaisemisen kehittämisestä yhdessä Haaga-Helian viestinnän kanssa ja toimii eSignals Research-julkaisun päätoimittajana.

Koivisto on työskennellyt työurallaan useissa eri tutkimusorganisaatioissa (Helsingin yliopisto, Työterveyslaitos, Aalto yliopisto) tutkimustehtävissä sekä yksityisessä koulutusalan yrityksessä ajatusjohtajan nimikkeellä. Työssään hänelle on tärkeää luoda siltaa akateemisen tutkimuksen, yritysten sekä julkisten ja kolmannen sektorin toimijoiden käytännön tarpeiden välille.

Satu Koivisto on julkaissut urallaan sekä vertaisarvioituja artikkeleita että suurelle yleisölle suunnattuja julkaisuja. Vuonna 2019 hän julkaisi väitöskirjaansa pohjautuen yhdessä Ritva Rannan kanssa yhteistyön johtamisen teoksen ”Näin motivoin yhteistyöhön – ryhmän johtamisen käsikirja”.

Julkaisuja: