Pakopelihuone – Testaa taloushallinnon osaamista tiimisi kanssa

Kuvituskuva

Mistä osatekijöistä yrityksen kannattava liiketoiminta koostuu? Mitä ovat kannattavan liiketoiminnan osatekijät ja niiden johtaminen?

Miten muuttuvien ja kiinteiden kustannusten muutokset vaikuttavat yrityksen kannattavuuteen? Miten voit parantaa yrityksen kannattavuutta katetuottolaskennan avulla? Mitä ovat kiinteät kustannukset ja miten niiden johtamisella parannat kannattavuutta? 

Haaga-Helian Pasilan toimipisteen kellarikerroksessa on pakopelihuone, jossa ryhmä pelaajia ratkaisee erilaisia tehtäviä käyttäen vinkkejä, johtolankoja ja päättelykykyään. Numerolukkojen koodeja selvitetään taloushallinnon laskelmia ratkaisemalla. Laskemisen lisäksi tarvittavia taitoja ovat muun muassa ongelmanratkaisukyky, luovuus ja yhteistyökyky.

Pakopeli soveltuu sekä tyky-toimintaan että ammatillisen osaamisen kehittämiseen. 

Pelaajat suljetaan huoneeseen ja ratkaisemalla tehtävät he löytävät avaimen tai ovikoodin ja pääsevät etenemään tehtävästä toiseen. Tavoitteena on päästä huoneesta 45 minuuttiin rajoitetussa peliajassa.

Count your way out!

Peli soveltuu 4-5 hengen ryhmille. Esimerkiksi yrityksen controllerit voivat tulla pelaamaan tyky-hengessä. Jos pelaamaan tulee esimerkiksi myyjistä koostuva ryhmä, suosittelemme koulutusta ennen pelihuoneeseen astumista; huoneesta ei nimittäin ihan helposti pääse ulos.

Mitä paremmin taloushallinnon asiat ovat hallussa, sen paremmin ulospääsy onnistuu. Parasta antia on kuitenkin se, että koulutuksen ja pelin kautta taidot paranevat ja ovat hyödynnettävissä työtehtävien hoidossa.

4 erilaista pakopelivaihtoehtoa

Pakopelivaihtoehtoja on neljä erilaista. Suosittelemme vaihtoehtoa 4 taloushallinnon ammattilaisille, esim. controllereille, sillä se ei sisällä etukäteiskoulutusta. Muille ryhmille suosittelemme pakopelin yhteyteen kertausta/koulutusta, sillä huoneesta ei vaillinaisin katetuottotiedon selviydy ulos.

 1. PAKOHUONE PIKAPELI SISÄLTÄÄ LYHYEN KATETUOTTOKERTAUKSEN (KESTO 1,5 H)
  Ryhmäkoko 4-5 hlöä, hinta 490 euroa + alv/ryhmä
   
 2. KANNATTAVUUSLASKENNAN ALKEET + PAKOPELI (KESTO 4H)
  Ryhmäkoko max 10 hlöä, hinta 750 euroa + alv/ryhmä
  Ryhmäkoko 11-20 hlöä, hinta 1500 euroa + alv/ryhmä
   
 3. KANNATTAVAA LIIKETOIMINTAA KATELASKENNAN AVULLA + PAKOPELI (KESTO 8H)
  Ryhmäkoko 10-20 hlöä, hinta 1300 euroa + alv/ryhmä
  Ryhmäkoko 21-40 hlöä, hinta 2000 euroa + alv/ryhmä
   
 4. PAKOPELI TALOUSHALLINNON AMMATTILAISILLE (KESTO 1H)
  Ryhmäkoko 4-5 hlöä, hinta 360 euroa + alv/ryhmä

Ota yhteyttä

Mikko
Karamo
myyntikoordinaattori
+358 294471671
mikko.karamo@haaga-helia.fi