Kehitä itseäsi B2B-myynnissä

Kuvituskuva Opiskelijat SalesLabissa

Tuloksellisen B2B-myyntityön perusteet -kurssin tavoitteena on luoda edellytykset B2B-myynnin osaamisen kehittämiselle.

Kurssi tarjoaa valmiiksi kalibroidun linssin B2B-myynnin maailmaan sekä eväät omien B2B-myyntitaitojen kehittämiseen ja hiomiseen. Kurssin aikana tutkiskellaan B2B-myynnin erityispiirteitä, pohditaan B2B-myynnin prosessia kokonaisvaltaisesti,  analysoidaan tuloksellisen henkilökohtaisen B2B-myyntityön osa-alueita sekä tutustutaan ja testataan B2B-myynnin työkaluja.

Koulutuksen sisältö

  • B2B-myynnin erityispiirteet
  • B2B-myynnin anatomia ostoprosessista myyntiprosessiin
  • B2B-myyjä ja henkilökohtaisen myyntityön taidot

Kenelle

Koulutus sopii B2B-myynnistä ja myynnin maailmasta kiinnostuneille, jotka haluavat kehittää omia B2B-myynnin taitojaan, sekä omaan B2B-myyntityöhön lisävirtaa etsiville myyjille.

Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on tarvittava määrä. Vahvistamme koulutuksen toteutumisen viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Koulutus laskutetaan yhdessä erässä ennen koulutuksen alkua. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Peruutuksen tapahtuessa alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusta veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruta lainkaan, veloitamme koko koulutuksen hinnan.

Kouluttaja

Anu Nieminen, KTM / MIM / FM, myynnin lehtori. Anu on B2B-liiketoiminnan asiantuntija, jolla on vuosien kokemus B2B-myynnistä ja myynnin johtamisesta. Anu on rakentanut uraansa B2B-sektorilla New Yorkissa alansa johtavassa Fortune 500 -tason finanssidataan ja -softaan keskittyvässä yrityksessä. Anulla on vankka kokemus ratkaisumyynnistä ja myynnin johtamisesta, myyntistrategioiden kehittämisestä ja kumppanuusliiketoiminnasta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Lisätietoa koulutuksesta

Aika, paikka ja hinta

19.3.2024
Klo. 09-16.
Koulutus pidetään Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa, Pasilan kampuksella, osoite Ratapihantie 13, 00520 Helsinki. Koulutus toteutetaan lähikoulutuksena.

Hinta: 430 € + alv 24% = 533,20 €. 

Koulutuksen hinta sisältää opetuksen, materiaalin, ohjauksen ja tarjoilut (aamu- ja iltapäiväkahvi sekä lounas).

Viimeinen ilmoittautumisajankohta on 5.3.2024.

Ota yhteyttä
Mikko
Karamo
myyntikoordinaattori
+358 294471671
mikko.karamo@haaga-helia.fi
Anu
Nieminen
lehtori
+358 294471256
anu.nieminen@haaga-helia.fi