Kansainvälistä liiketoimintaympäristöä ja kulttuuritapatietoutta

International benchlearning enhances quality and trust

Haluatko menestyä kansainvälisillä markkinoilla? Ymmärrys eri maiden liiketoimintaympäristöistä ja kulttuureista on avain menestykseen myyntineuvotteluissa ja henkilösuhteiden rakentamisessa. Me tarjoamme sinulle ja yrityksellesi koulutusta, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Liiketoimintaympäristö ja kulttuuritapatietous -koulutus tarjoaa sinulle ja yrityksellesi mahdollisuuden kehittää globaalia liiketoimintaosaamista räätälöidysti tarpeidenne mukaan.

Olemme erikoistuneet Kiinan, Espanjan, Ranskan ja Saksan liiketoimintaympäristöjen ja kulttuurien opettamiseen. Tiedätkö, miten eri alueelliset erot vaikuttavat liiketoimintaan Espanjassa ja Latinalaisessa Amerikassa? Tai miten esittäytyä, puhutella, edustaa ja lahjoittaa liikelahjoja eri kulttuureissa? Entä miten käyttäytyä kohteliaasti, noudattaa protokollaa, pukeutua oikein ja välttää tabuja?

Gastronomian ja iltatapahtumien tunteminen ovat myös tärkeitä kansainvälisessä liiketoiminnassa. Opimme myös liikkeenjohtamistyyleistä, hierarkioista ja suhdetoiminnasta.

Hanki kilpailuetu ja ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjousta!

Ota yhteyttä
Mikko
Karamo
myyntikoordinaattori
+358 294471671
mikko.karamo@haaga-helia.fi