Ravintolan ruokatuotannon kannattavuuden kulmakivet 

Mitä tarttis tarjota? Helpot suomalaiset ruokatuotteet osana matkailuliiketoimintaa

Tämä koulutus ei vain syvennä osaamistasi, vaan myös varustaa sinut ja tiimisi työkaluilla, jotka ovat elintärkeitä ravintolasi menestyksen kannalta.

Kenelle

Tämä koulutus on suunnattu lounasravintolan keittiöhenkilökunnalle ja esihenkilöille, jotka ovat vastuussa ruokatuotannon suunnittelusta ja toteutuksesta. Koulutus tarjoaa arvokasta tietoa ja taitoja kaikille, jotka haluavat parantaa ravintolansa kannattavuutta ja ruokatuotteen laatua. Teemme koulutuksesta myös yrityskohtaisia räätälöityjä koulutuksia.

Koulutuksen sisältö ja tavoitteet

Tämän valmennuksen avulla syvennät ymmärrystäsi ja osaamistasi keskeisillä alueilla, jotka ovat ratkaisevan tärkeitä lounasravintolan kannattavuuden ja asiakastyytyväisyyden kannalta.  

Koulutus keskittyy seuraaviin aihealueisiin

Ruokalista ravintolan vetovoimatekijänä ja laadukkaan ruokatuotteen merkitys: 2 tunnin sessio, jossa keskitytään ruokalistan suunnittelun strategioihin, jotka lisäävät ravintolan houkuttelevuutta ja varmistavat korkealaatuisen asiakaskokemuksen.

Ruokatuotantoprosessin kulmakivet – suunnittelusta raportointiin: 2 tunnin sessio, joka tarjoaa kattavan katsauksen ruokatuotantoprosessin eri vaiheisiin, mukaan lukien volyymien hallinta, hävikin vähentäminen ja ravitsemuksellisen laadun varmistaminen. Miten raportoinnilla tiedon analysoinnilla voidaan parantaa liiketoimintaa.

Koulutuksen tavoitteet

  • Vahvistaa henkilökunnan osaamista ruokalistan suunnittelussa ja toteutuksessa.
  • Opettaa keinoja laadukkaan ja kannattavan ruokatuotannon varmistamiseksi.
  • Antaa työkalut tehokkaaseen resurssien hallintaan ja hävikin vähentämiseen.
  • Korostaa ravitsemuksellisen laadun merkitystä ravintolatoiminnassa.

Kouluttaja

Tiina Yrjölä

Tiina on vahva ruokailupalveluiden kehittäjä ja johtaja ja hänellä on vahva kokemus ravintolan ruokatuotannon prosessien johtamisesta ja kehittämisestä.   Koulutukseltaan Tiina on Terveystieteiden maisteri ja ravintotalouden ammatinopettaja.

Ehdot

Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on tarvittava määrä. Vahvistamme koulutuksen toteutumisen viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Koulutus laskutetaan yhdessä erässä ennen koulutuksen alkua. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Peruutuksen tapahtuessa alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusta veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruta lainkaan, veloitamme koko koulutuksen hinnan. 

Ota yhteyttä 

Lisätietoja koulutuksesta

Aika, paikka ja hinta

26.9.2024. klo. 09.00-14.00 

Koulutus toteutetaan lähikoulutuksena  Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa Haagan kampuksella osoitteessa Pajuniityntie 11, Helsinki. 

340 eur + alv 24% = 421,60 €

Kysy myös yrityksellesi räätälöityä toteutusta!

Ota yhteyttä
Mikko
Karamo
myyntikoordinaattori
+358 294471671
mikko.karamo@haaga-helia.fi
Tiina
Yrjölä
lehtori
+358294471594
tiina.yrjola@haaga-helia.fi