Power BI - Desktop -koulutus

Kuvituskuva

Opi hyödyntämään Power BI Desktop -ohjelmaa, luomaan ns. tietomallin ja tekemään tiedoilla laskentaa sekä luomaan siitä raportteja.

Koulutuksessa käymme läpi tietomallin luonnin sekä perehdymme tiedon muokkaukseen ja Power BI:ssa käytetyn DAX-laskennan perusteisiin. Koulutuksessa myös havainnollistetaan, kuinka raportteja voidaan jakaa PowerBI-pilvipalvelussa. Koulutuksessa tehdään ohjatusti harjoituksia, jolla demonstroidaan PowerBI:n toiminnallisuuksia.

Koulutuksen jälkeen osataan luoda dynaamisia Power BI -visualisointeja ja tietomalli sekä ymmärretään DAX-laskennan perusteet.

Koulutus soveltuu Power BI:n käytöstä kiinnostuneelle, jotka haluavat kehittää raportointiprosesseja modernien BI-työvälineiden avulla, esimerkiksi talousjohdolle, controllereille ja muille, jotka ovat kiinnostuneita tiedon visualisoinneista. Koulutus ei edellytä aiempaa kokemusta PowerBI:n käytöstä, pivot-taulukoiden osaaminen Excelillä on suotavaa.

Kouluttaja

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun lehtori (DI, KTM, Microsoft Certified: Power BI Data Analyst Associate) Jussi Hanni on kokenut yrityskouluttaja. Hänellä on yli vuosikymmenen kokemus erilaisista konsultoinnin, myynnin ja kouluttajan tehtävistä sekä pedagogiikan kehittämisestä ammattikorkeakoulussa. Jussi on koko kouluttajauransa saanut positiivista palautetta käytännönläheisestä ”hands on”-tyylistään ja persoonallisesta tavasta tuoda asioita esille käytännön esimerkkien kautta. 

Osallistujien antamaa palautetta koulutuksesta

- Hyviä esimerkkejä, tahti sopiva.
- Auttaa alkuun omassa opiskelussa.
- Paljon harjoituksia oli hyvä.
- Monipuolisuus, konkreettinen harjoitusten kautta opettelu.
- Hyvin vedetty koulutus, sai apua heti tarvittaessa.
- Havainnollisuus ja mahdollisuus päästä itse kokeilemaan ohjelman käyttöä.
- Käytännönläheinen eteneminen, opin että tässäkin asiat pitää tehdä oikeassa järjestyksessä.

Yleisarvosana koulutuksesta: 4/5

Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on tarvittava määrä. Vahvistamme koulutuksen toteutumisen viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Koulutus laskutetaan yhdessä erässä ennen koulutuksen alkua. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Peruutuksen tapahtuessa alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusta veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruta lainkaan, veloitamme koko koulutuksen hinnan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Lisätietoa koulutuksesta

Aika ja paikka: 

19.4.2024. klo. 9-16.

Yhden päivän mittainen koulutus toteutetaan etäkoulutuksena.

Hinta: 590€ + alv 24% = 731,60 €.

Viimeinen ilmoittautumispäivä koulutukseen on kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua.

Koulutus sisältää opetuksen, materiaalin, ohjauksen ja palautteen.

Teams -linkki koulutukseen lähetetään ennen koulutuksen alkua.

 

Ota yhteyttä
Jussi
Hanni
lehtori
+358 294471442
jussi.hanni@haaga-helia.fi
Mikko
Karamo
myyntikoordinaattori
+358 294471671
mikko.karamo@haaga-helia.fi