Lean perusteet - tuplaa tuottavuutesi asiakaslähtöisesti

Kuvituskuva haastattelu

Tutustu Lean-ajattelun perusteisiin ja kehitä omaa työtäsi huomattavasti tehokkaammaksi!

Lean on asiakaslähtöinen ja ihmiskeskeinen tapa kehittää yrityksen toimintaa. Sen avulla voit tunnistaa hukkaa omassa työssäsi ja löytää keinoja kehittää jokapäiväistä työtäsi. Leanin ajattelutapa yhdistettynä käytännön työkaluihin auttaa sinua parantamaan tuottavuutta ja vähentämään tehottomuutta.

Vaikka Leanin periaatteet juontavat juurensa tuotantoympäristöön, ne ovat sovellettavissa yhtälailla toimistotyössä. Yhä useammat yritykset ovat ottaneet käyttöön Lean-ajattelun tuotekehityksessä, henkilöstötyössä ja asiakaspalvelussa, ja tulokset ovat olleet erinomaisia. Lähde mukaan kehitysmatkalle ja tehosta omaa työtäsi Leanin avulla!

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen aikana pääset kuulemaan käytännön esimerkkejä siitä, miten kymmenet yritykset ovat onnistuneet merkittävästi parantamaan asiakaspalvelukykyään osallistamalla koko henkilöstönsä kehitystyöhön. Koulutuksessa opit, miten voit hyödyntää samankaltaisia kehitysmalleja oman organisaatiosi palveluiden ja tuotteiden kehittämisessä. Koulutus sisältää myös käytännön harjoitteita, jotka auttavat sinua syventämään oppimaasi ja soveltamaan sitä käytännössä. Lopputuloksena sinulla on tarvittavat taidot ja tiedot, joiden avulla voit osallistaa koko organisaatiosi kehitystyöhön ja parantaa merkittävästi asiakaspalvelukykyänne.

Kouluttaja

Timo Haapsaari on kokenut Lean-valmentaja, joka on aloittanut Lean-matkansa lähes 15 vuotta sitten. Yrittäjänä Timo on toiminut vuodesta 2014 lähtien. Hän on valmentanut tiimejä johtoryhmistä työntekijöihin lukuisilla eri toimialoilla. Vuosien aikana kehitystiimien työ on palkittu kolmesti Suomen Lean Yhdistyksen jakamalla Vuoden Lean Teko -palkinnolla.

Koulutus toteutetaan yrityskohtaisena toteutuksena. Kysy tarjousta tiimi-/yrityskohtaisista valmennuksista.

Koulutusta toteutetaan ajoittain myös avoimena koultuksena. Tällöin koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on tarvittava määrä. Vahvistamme koulutuksen toteutumisen viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Koulutus laskutetaan yhdessä erässä ennen koulutuksen alkua. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Peruutuksen tapahtuessa alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusta, veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko koulutuksen hinnan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Lisätietoa koulutuksesta

Aika ja paikka ja hinta
Koulutus toteutetaan räätälöitynä koulutuksena. Otathan yhteyttä lomakkeella ja teemme teille mielellämme tarjouksen. 

Ota yhteyttä
Anne
Bondaréw
Asiakkuuspäällikkö
asiakkuuspäällikkö
+358 294471278
anne.bondarew@haaga-helia.fi