Ikääntyneiden ravitsemus ja erityisruokavaliot

ihmisä syömässä

Tämä koulutus on tarkoitettu keittiön henkilökunnalle ja osaston työntekijöille, jotka ovat vastuussa ikääntyneiden aterioiden valmistuksesta ja tarjoilusta. Kurssi tarjoaa syvällistä tietoa ja käytännön taitoja ikääntyneiden ravitsemuksen erityispiirteistä, erityisruokavalioista ja rakennemuutetuista aterioista.

Koulutuksen sisältö ja tavoitteet

Tavoitteemme on antaa osallistujille kattava ymmärrys ikääntyneiden ravitsemuksesta ja heidän tarpeistaan. Koulutus koostuu sekä teoreettisesta että käytännön opetuksesta, jotta osallistujat voivat välittömästi soveltaa oppimaansa työssään.

Ikääntyneen ravitsemus: 2h luento, Syvennämme tietoa ikääntyneiden ravitsemussuosituksista ja ravitsemuksen erityispiirteistä, kuten tarpeellisista ravintoaineista ja energiantarpeesta.

Käytännön harjoituksia keittiössä: 4h aikana opimme valmistamaan ja tarjoilemaan erityisruokavalioita ja rakennemuutettuja aterioita, jotka täyttävät ikääntyneiden ravitsemukselliset tarpeet.

Tavoitteena on vahvistaa henkilökunnan osaamista ikääntyneiden ravitsemuksessa, oppia valmistamaan ja tarjoilemaan erityisruokavaliota noudattavia ja rakennemuutettuja aterioita.

Kouluttaja

Tiina Yrjölä

Tiina on vahva ruokailupalveluiden kehittäjä ja johtaja ja hänellä on vahva kokemus ravintolan ruokatuotannon prosessien johtamisesta ja kehittämisestä.   Koulutukseltaan Tiina on Terveystieteiden maisteri ja ravintotalouden ammatinopettaja.

Ota yhteyttä

Lisätietoa

Aika, paikka ja hinta

31.10.2024 klo. 09-16

Hinta 440 eur + alv 24% = 545,60 €


Koulutus toteutetaan lähikoulutuksena  Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa Haagan kampuksella osoitteessa Pajuniityntie 11, Helsinki. 

Pyydä tarjous yrityskohtaisesta toteutuksesta!

Ota yhteyttä
Mikko
Karamo
myyntikoordinaattori
+358 294471671
mikko.karamo@haaga-helia.fi
Tiina
Yrjölä
lehtori
+358294471594
tiina.yrjola@haaga-helia.fi