Ravintolan liiketoiminnan kehittäminen

Kuvituskuva

Haaga-Helian ravintola-alan asiantuntijat ovat kehittäneet uuden tuotteen, joka auttaa ravintoloita nopeuttamaan liiketoiminnan kehitystä.
Haaga-Helian sparraaja osallistuu yrityksen palvelujen ja tuotteiden kehittämiseen yhtenä tiimin jäsenenä. Työpäivän aikana hän keskustelee asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa sekä antaa työvuoron päätteeksi jo käytännön ideoita yrityksen kehittämiseen.

Kohderyhmänä ovat ravintolat, jotka haluavat kehittää liiketoimintaansa ja saada konkreettista ja välitöntä hyötyä. Asiantuntija on mukana keittiössä, salissa ja muissa toiminnoissa.

Mahdollisia aiheita ovat mm. pikaperehdytys palveluun, myyntiin, blokkaukseen ja keittiöön sekä järjestelmällisyys, huolellisuus, turvallisuus ja laatu.

Sparrauspäivä järjestetään ravintolassa ja taustatutkimus suoritetaan kouluttajan toimesta. Kehityskohteina ovat mm. ruoka- ja juomalistat, asiakas- ja myyntipalvelu, asiakastutkimukset ja laatuvalmennukset.

Toteutustapa sisältää kehitystyön aloituksen sopimisen, kehitystarpeiden kartoituksen keskustelemalla sekä yhteisesti sovitun asiakas-, kilpailija-, brändi- ja henkilöstötutkimuksen. Lisäksi kartoitetaan ja kehitetään näkyvyyttä, tilasuunnittelua ja elämyksellisyyttä.

Asiantuntija

Vesa Heikkinen on matkailu- ja ravintola-alan tulevaisuustutkimuksen ja tulevaisuustutkimuksen ja elämystalouden asiantuntija.

Ota yhteyttä

Lisätietoja koulutuksesta

Hinta:

  • alk. 1500 € /konsultointipäivä + tarvekartoitus
  • Hintoihin lisätään alv 24 %
  • Tutkimukset (asiakastutkimus, potentiaaliset asiakkaat) toteutamme tarpeen mukaan

Hinta sisältää:

  • Kehityskohteina sovittujen teemojen uudistaminen
  • Asiantuntijamme on mukana arjessanne koko päivän, eri toiminnoissa ja palvelutilanteissa
Ota yhteyttä
Vesa
Heikkinen
yliopettaja
+358 294471530
vesa.heikkinen@haaga-helia.fi
Klaus
Lüttjohann
myyntipäällikkö
+358 294471010
klaus.luttjohann@haaga-helia.fi