Yhteishaku

Kuvituskuva 2019 tiko

Lead paragraph

Haaga-Helian noin 11 000 opiskelijaa Helsingissä, Vierumäellä ja Porvoossa toivottavat sinut tervetulleeksi joukkoonsa. Voit opiskella joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan joko kokopäiväisesti päivätotetuksessa tai työn ohessa monimuotototeutuksessa. Voit hakea Haaga-Helian koulutuksiin korkeakoulujen kevään ja syksyn yhteishaussa.

Syksyn yhteishaku suomen- ja englanninkielisiin koulutuksiin on 31.8.-14.9.2022 klo 15.00.

Opinnot alkavat tammikuussa 2023 ja hakulomake löytyy opintopolusta hakuaikana.

Yhteishaussa voit tulla valituksi koulutuksiimme todistusvalinnan (ylioppilastodistus tai ammatillinen perustutkinto) tai valintakoemenestyksen perusteella. Opintopolun valintaperusteista näet, mitä valintatapoja kukin koulutuksistamme käyttää. Lisäämällä hakulomakkeelle kaikki suorittamasi tutkinnot olet automaattisesti mukana kaikissa valintatapajonoissa, joihin olet hakukelpoinen.

Yhteishaussa käytettävän ammattikorkeakoulujen yhteisen todistusvalinnan pisteytysmallit löytyvät ammattikorkeakouluun.fi -sivustolta. Todistusarvosanojen pisteyttämiseen perustuvan opiskelijavalinnan rinnalla säilyvät valintakokeeseen ja muihin osaamisperusteisiin perustuvat valintaväylät.

Lisätietoa AMK-valintakokeesta löydät täältä.

Hakuajat

Syksyn yhteishaku suomen- ja englanninkielisiin koulutuksiin on 31.8.-14.9.2022 klo 15.00. Hakea voi seuraaviin hakukohteisiin:

AMK

YAMK

BACHELOR

MASTER

Yhteishaun hakuprosessi lyhyesti

Usein kysytyt kysymykset

Yhteystiedot
Hakijapalvelut
+358 400 230 409
hakijapalvelut@haaga-helia.fi