Siirtohaku

Kuvituskuva

Lead paragraph

Voit hakea siirtoa Haaga-Heliaan, jos opiskelet suomalaisessa korkeakoulussa tutkintoon johtavassa koulutuksessa samalla kielellä ja vastaavassa koulutuksessa, johon haluaisit siirtyä.

Toisesta suomalaisesta korkeakoulusta Haaga-Heliaan

Voit hakea siirtoa Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opiskelijaksi, jos opiskelet suomalaisessa korkeakoulussa tutkintoon johtavassa koulutuksessa samalla kielellä ja samassa tai vastaavassa koulutuksessa, johon haluaisit siirtyä eikä tavoitetutkintoon liitettävä tutkintonimike vaihtuisi siirron seurauksena.

Haaga-Heliassa koulutusohjelmasta toiseen

Sinun on osallistuttava siirtohakuun, jos opiskelet Haaga-Helian tutkintokoulutuksessa ja haluaisit vaihtaa koulutusta Haaga-Heliassa siten, että tavoitetutkintoon liitettävä tutkintonimike muuttuisi ohjelmavaihdon seurauksena (esim. tradenomi > restonomi). Huomaathan, että opetuskieli ei saa muuttua siirron seurauksena.

Huom. Jos tutkintonimike ei muuttuisi ohjelmavaihdon seurauksena Haaga-Heliassa (esim. tradenomi > tradenomi), katso ohjeet ja tee vaihtohakemus.

Siirtohaun hakuprosessi

Hakeminen

Syksyn 2023 siirtohaku järjestetään 1.-15.11., klo 15.00. Valintaperusteet julkaistaan opintopolku-palvelussa. Tulokset julkaistaan kesäkuussa ja opiskelupaikka on vastaanotettava 14 vuorokauden sisällä tulosten julkaisusta.

Seuraaviin Haaga-Helian suomenkielisiin koulutuksiin voi hakea siirtohaussa syksyllä 2023:

AMK-tutkinnot

  • lista päivittyy syyskuun loppuun mennessä

Master-koulutuksia ei osallistu siirtohakuun syksyllä 2023.

Muissa Haaga-Helian suomenkielisissä koulutuksissa ei ole vapaita opiskelupaikkoja, eikä niihin voi hakea siirtoa syksyllä 2023.

 

*Huomioithan, että medianomi-hakijat haastatellaan. Haastattelu pisteytetään. Tarkasta haastattelussa vaaditut liitteet ja pisteytyskriteerit Opintopolusta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä siirtohausta

Siirto-opiskelijaksi ottamista koskevaan päätökseen on mahdollisuus hakea oikaisua Haaga-Helia ammattikorkeakoulun kollegiolta.

Ohjeet oikaisuvaatimuksen tekemiseen

Yhteystiedot
Hakijapalvelut
+358 400 230 409
hakijapalvelut@haaga-helia.fi