Tradenomi (AMK), liiketalous, Porvoo

Kuvituskuva opiskelijoita

Haaga-Heliassa opiskelet liiketalouden eri osa-alueita monipuolisesti ja käytännönläheisesti. Useilla opintojaksoilla työskennellään aidoissa työelämäprojekteissa. Liiketalouden tradenomi voi toimia esihenkilö-, asiantuntija- ja kehittämistehtävissä niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

Millainen tradenomi sinusta tulee? 

Sisältömarkkinoija, tiiminvetäjä vai digitaalisen markkinoinnin suunnittelija? Talouspäällikkö, business controller, data-analyytikko, kirjanpitäjä vai yrittäjä? Meiltä valmistuneet ovat työllistyneet esimerkiksi edellä mainittuihin tehtäviin, mutta sinä voit suunnitella juuri omannäköisesi oppimispolun urallesi. 

Opintojen sisältö

Voit hyödyntää monipuolista tarjontaamme ja suunnitella opintosi joustavasti ja yksilöllisesti. Saat tukea opintojen suunnitteluun opinto-ohjaajaltasi. 

Tutkintoon sisältyy avainopinnot, suuntautumisopinnot ja täydentävän asiantuntijaosaamisen opinnot. Avainopinnot antavat yleisiä työelämävalmiuksia ja kerryttävät osaamista liiketalouden eri alueista kuten ICT, asiakasymmärrys ja myynti, markkinointi ja viestintä, yrittäjyys, yrityksen talous, tiimityö- ja projektiosaaminen, tutkimus ja kehittäminen, opiskelu- ja työelämätaidot. Valitset oman suuntautumisen toisella lukukaudella, ja suuntautumisopinnot alkavat kolmannella lukukaudella. Suuntautumisopinnoissa pääset profiloitumaan rakentamalla mielenkiintoisia itseäsi kiinnostavia opintoyhdistelmiä. Voit täydentää suuntautumistasi esim. HR:n, juridiikan, myynnin, analytiikan tai hankinnan opintojaksoilla.  Lisäksi voit valita opintoja Porvoon restonomitutkinnon ja kansainvälisten englanninkielisten tutkintojen tarjonnasta.  

Voit tutustua tutkinnon päivä- ja monimuotototeutusten opetussuunnitelmiin opinto-oppaassa.

Suuntautumisvaihtoehdot tradenomitutkinnossa 

 Suuntautumiset päivätoteutuksessa

Suuntautuminen monimuotototeutuksessa 

Opiskelu käytännössä

Meillä voit opiskella päivä- tai monimuotototeutuksessa.

Liiketalouden päivätoteutuksessa opetusta järjestetään pääsääntöisesti klo 8.00–16.30.

Monimuotototeutus on suunniteltu ja aikataulutettu päätoimisesti työssäkäyvän opiskelijan tarpeisiin. Opinnot toteutetaan siten, että lähituntien lisäksi on runsaasti itsenäistä ja verkko-opiskelua. Lähi- ja online-tunnit pidetään pääsääntöisesti maanantaisin ja tiistaisin klo 17.00-20.30 välisenä aikana. 

Oppiminen Porvoon kampuksella tapahtuu aidoissa ja haastavissa työelämäprojekteissa monikulttuurisissa ryhmissä. Projektitoimeksiannot auttavat sinua kehittämään työllistymistä edesauttavia ammatillisia verkostoja jo opintojesi aikana.

Kansainvälisyys

Kampuksellamme on paljon kansainvälisiä opiskelijoita ja vaihto-opiskelijoita. Kansainvälisyysosaaminen sisältyy useisiin opintojaksoihimme, joiden lisäksi voit valita opintoja englanninkielisestä opetustarjonnastamme. Lisäksi voit hakea opiskelijavaihtoon yli 200 yhteistyökorkeakouluun 44 maassa. Myös työharjoittelun voi suorittaa ulkomailla. 

 

HAKEMINEN

Kevään 2024 yhteishaku

Tradenomi (AMK), liiketalous Porvoo, aloitus syksyllä 2024

TRADENOMI AMK, PORVOO

Laajuus: 210 op

Koulutus: Liiketalouden tradenomi

Opiskelu: Päivä- ja monimuotototeutus

Liiketalouden päivätoteutuksessa opetusta järjestetään järjestetään pääsääntöisesti klo 8.00–16.30.

Monimuotototeutus on suunniteltu ja aikataulutettu päätoimisesti työssäkäyvän opiskelijan tarpeisiin. Opinnot toteutetaan siten, että lähituntien lisäksi on runsaasti itsenäistä ja verkko-opiskelua. Lähi- ja online-tunnit pidetään pääsääntöisesti maanantaisin ja tiistaisin klo 17.00-20.30 välisenä aikana. 

Mihin tradenomi työllistyy? Valmistuneiden nimikkeitä: markkinointisuunnittelija, digimarkkinoinnin asiantuntija, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Digital Marketing Specialist, Digital Performance Planner, sisältömarkkinoija, Account Manager, luovan alan yrittäjä, talouspäällikkö, taloushallinnon asiantuntija, kirjanpitäjä, konsultti, taloushallinnon prosessien ja järjestelmien kehittäjä, business controller, analyytikko

Ota yhteyttä
Hakijapalvelut
+358 400 230 409
hakijapalvelut@haaga-helia.fi