- Avainosaamiset 80 op
- Asiantuntijaosaamiset 85 op
- Työharjoittelu 30 op
- Opinnäytetyö 15 op
YHTEENSÄ 210 op
Avainosaamiset tutustuttavat sinut ruokapalvelualan liiketoimintaympäristöön sekä liiketoiminnan kulmakiviin. Niiden avulla saavutat alalla tarvittavan perusammattitaidon ja opit asiakaslähtöisen palveluliiketoiminnan perusteet. Asiantuntijaosaamiset luovat ammatillisen profiilisi ja sisältävät suuntautumisopinnot. Lisäksi valitset itsellesi mieluisen osaamiskokonaisuuden.
Työharjoitteluissa pääset soveltamaan oppimaasi. Perusharjoittelu kytkeytyy työelämävalmiuksien oppimiseen ja suuntautumisharjoittelu syventää osaamistasi. Työharjoittelun/-t voit suorittaa myös aiempaan työkokemukseesi perustuvalla näytöllä. Opinnäytetyön aloitat toisen opintovuoden aikana. Opinnäytetyö toteutetaan ammattialan yrityksen kanssa tai muusta toimeksiannosta tutkimus- tai kehittämishankkeena.