Kielten opiskelu Haaga-Heliassa

Valokuva opiskelijoista

Lead paragraph

Haaga-Helia tarjoaa laajasti laadukkaita kieli- ja kulttuuritietouden opintoja osana kaikkia tutkinto-opintoja sekä jatkuvan oppimisen ja erillisen täydennyskoulutuksen tarjonnassa.

Kieli- ja kulttuuritietouden opinnoistamme saat työkaluja kehittäessäsi kansainvälisyystaitojasi ja vahvistat globaalin osaamisen profiiliasi työmarkkinoilla. Kieliopintojemme teemat tukevat hyvin työelämän vaatimuksia. Teemme tiivistä yhteistyötä yritysten ja organisaatioiden sekä laajan kansainvälisen partnerikorkeakouluverkostomme kanssa.

Haaga-Helian oman tarjonnan kautta voit opiskella alkeista lähtien espanjaa, kiinaa, ranskaa, saksaa, suomea toisena kielenä (S2) sekä venäjää. Maailman kielissä kaikki opintojaksot on numeroitu 1-4, joten sinun on helppo löytää oma tasosi. Korkeimman tason (taso 5) maailman kielten opintojaksot on numeroinnin sijaan nimetty ko. kielen liiketoimintaympäristöksi. Kumppaniemme kautta voit Haaga-Helian opiskelijana opiskella myös esimerkiksi koreaa ja viroa.

Ruotsia ja englantia tarjoamme erityisesti korkeamman tason opinnoissa taitotasolta B1 eteenpäin. Avainosaamisten (Professional English ja Svenska för arbetslivet) jälkeen sinulla on mahdollisuus syventää osaamistasi jatkotason opintojaksoilla.  

Kaikki opintojaksot löytyvät opinto-oppaasta.

Ajankohtaista

8 syytä opiskella kieliä Haaga-Heliassa

  • Kielitaito laajentaa maailmankuvaasi ja auttaa sinua ymmärtämään erilaisia ajattelutapoja.
  • Kielitaitoisena työympäristösi voi olla aidosti kansainvälinen.
  • Kielitaitoisena olet luotettava asiantuntija myös oman maasi rajojen ulkopuolella.
  • Kielitaito avaa ovet niihin kaikkein tärkeimpiin keskusteluihin, joissa rikotaan jää, luodaan suhteita ja rakennetaan luottamusta.
  • Kielitaitoisena olet aina askeleita muita edellä työnhakumarkkinoilla. Osaamistasi arvostetaan.
  • Kielitaitoiset ihmiset selviytyvät tutkitusti yksikielisiä paremmin mm. ongelmanratkaisutaitoja vaativista tehtävistä.
  • Kielten opiskelu hellii ja voimistaa aivojasi.
  • Kukaan ei ole koskaan katunut vahvaa kieli- ja kulttuuriosaamistaan. Sen sijaan lähes kaikki katuvat puutteellista sellaista jossain vaiheessa elämäänsä.
8
eri kieltä
200
eri kurssia
5
eri taitotasoa

Haaga-Helian kielitarjonta

Haluatko päivittää kieliosaamisesi työn ohessa?

Tutustu myös

Haaga-Helia tarjoaa opiskelijoilleen kieliopintoja myös verkostoyhteistyönsä kautta. Alla olevien linkkien kautta voit tutustua sekä kansallisen KiVANET-verkoston kielitarjontaan että kansainvälisen Ulysseus-yliopiston kautta tarjoutuviin mahdollisuuksiin kieliopinnoissa.