Ilmoittautumisohjeet, Avoin AMK

Kuvituskuva

Lead paragraph

Kehitä osaamistasi suorittamalla korkeakouluopintoja avoimessa AMK:ssa!

Ilmoittautuminen kevään 2023 opintoihin on käynnissä.

Linkki ilmoittautumiseen löytyy kunkin opinnon tietojen kohdalta. Opiskelijat hyväksytään mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä, ellei toisin mainita. Opintomaksu on enintään 15 euroa/opintopiste. Opintokokonaisuuksien opintomaksu on 150 euroa. Opintomaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Katso maksu- ja peruutusehdot tämän sivun lopusta.

Opinnoissa menestyminen edellyttää hyvää opetuskielen taitoa sekä riittäviä opiskeluvalmiuksia. Englanninkielisten opintojen suorittaminen edellyttää hyvää kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa.

Huom! Ylempien AMK-koulutusten (Master-taso) opintoja suorittaaksesi sinulla täytyy olla korkeakoulututkinto ja vähintään kahden vuoden soveltuva työkokemus valmistumisesi jälkeen. Katso tarkemmin alta kohdasta Pääsyvaatimukset.

PÄÄSYVAATIMUKSET MASTER-TASON (YAMK) OPINTOIHIN

Maksu- ja peruutusehdot

Ilmoittautuminen opintoihin on sitova. Opintomaksua ei palauteta.

Poikkeuksena voivat olla:

  • lääkärintodistuksen perusteella tehdyt perumiset sekä
  • polkuopiskelijaksi ilmoittautuneet, jotka tulevat valituiksi Haaga-Helia ammattikorkeakoulun tutkinto-opiskelijoiksi vastaavaan koulutukseen ennen polkuopintojen alkua.

    Edellä mainituista syistä johtuvat mahdolliset ilmoittautumisen perumiset tulee tehdä viipymättä, viimeistään kaksi viikkoa ennen opintojen alkamista, sähköpostitse osoitteeseen avoinamk@haaga-helia.fi, ja ne käsitellään tapauskohtaisesti. Haaga-Helia ammattikorkeakoulun tutkinto-opiskelijaksi pääseminen kesken polkuopintojen tai muuhun ammattikorkeakouluun tai oppilaitokseen tutkinto-opiskelijaksi pääsy ei oikeuta maksun hyvitykseen.

    Haaga-Helia ammattikorkeakoululla on oikeus perua opinnot ilmoittautuneiden vähäisen määrän tai muun vastaavan syyn vuoksi. Mahdollisesta opintojen perumisesta ilmoitetaan ilmoittautuneille ja opintomaksu voidaan palauttaa. Mikäli opintokokonaisuudesta joudutaan perumaan jokin siihen kuuluvista opintojaksoista, pyrimme ensisijaisesti löytämään tilalle korvaavan opintojakson. Jos korvaavaa opintojaksoa ei löydy ja opintomaksu jää korkeammaksi kuin 15 euroa/opintopiste, palautamme ylimenevän osan.