Liikunta-alan koulutus, liikunnanohjaaja YAMK

Valokuva opiskelijoista

Liikunta-alan koulutus parantaa opiskelijan valmiuksia johtaa ja kehittää työelämää ja sen toimintaympäristöjä liikunta-alalla.

Tutustu koulutuksen suuntautumisiin

Suuntautumisvaihtoehtoja on kolme: liikuntajohtaminen, valmennus sekä liikunnan edistäminen.

Opiskelija rakentaa opintojen sisällön huomioiden omat osaamistarpeensa ja tavoitteensa. Suuntautumisen opinnot ja sen aihepiiristä tehtävä opinnäytetyö muodostavat suurimman osan Master-opinnoista. Tutustu ja valitse oma suuntautumisesi alla olevista vaihtoehdoista.

Lisätietoja

Tutustu tarkemmin koulutuksen rakenteeseen, Master-opiskelun käytäntöihin sekä hakuohjeisiin alla olevien linkkien kautta. Tiesithän, että Master-opintoja voi tehdä myös avoimessa ammattikorkeakoulussa?

HAKEMINEN

Kevään yhteishaku

  • Hakuaika: 13.3. - 27.3.2024 klo 15.00
  • Valintaperusteet ja hakulomake hakuaikana Opintopolussa
  • Ennakkotehtävä ja CV-pohja: julkaistaan 13.3.2024. Ennakkotehtävä ja CV palautettava viimeistään 3.4.2024 klo 15:00 mennessä.
  • Valintakoe järjestetään verkossa: 20. - 22.5.2024
  • Aloituspaikat: Haaga-Helia ammattikorkeakoulun liikunnanohjaajan (ylempi AMK)-koulutukseen valitaan 55 opiskelijaa kevään 2024 yhteishaussa. Tarjolla on kolme suuntautumisvaihtoehtoa, joihin haetaan samassa haussa: Liikuntajohtamiseen valitaan 25 opiskelijaa, Valmennuksen suuntautumiseen 15 opiskelijaa ja Liikunnan edistämisen suuntautumiseen 15 opiskelijaa.
  • Koulutus alkaa: elokuu 2024
  • Lisätietoja valintakokeen yksilöllisistä järjestelyistä

Opiskelijoidemme kokemuksia

Koripallovalmentajana työskentelevä Timo opiskelee liikunnanohjaajan ylempää ammattikorkeakoulututkintoa ja hän on suuntautunut valmennukseen. Opinnoissa on ollut tärkeintä tutkitun tiedon hankkiminen ja sen hyödyntäminen.

Millaista on opiskella liikunta-alan Master-opinnoissa? Liikuntajohtamiseen, valmennukseen sekä liikunnan edistämiseen erikoistuvat Master-opiskelijat kertovat kokemuksiaan opinnoista!

Liikunnanohjaaja (ylempi amk)

Laajuus: 
90 op

Kesto:
1,5 – 2 vuotta työn ohessa tai kokoaikaisesti

Kampus:
Pasila. Huom! Max. 2 lähijaksoa Vierumäen kampuksella/vuosi

Opiskelumuoto: 
monimuoto-opiskelua pääosin verkossa ja etänä, lisäksi intensiivijaksoja

Opiskelukieli:
suomi

Ota yhteyttä
Hakijapalvelut
+358 400 230 409
hakijapalvelut@haaga-helia.fi