Ohjeita AMK-valintakokeeseen osallistuvalle

Kuvituskuva Haaga-Helian opiskelijat

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu järjestää AMK-valintakokeen Pasilan kampuksella ma 29.5. - ke 31.5.2023 ja Porvoon kampuksella ma 29.5.2023. Pyydämme sinua tutustumaan huolellisesti ennen AMK-valintakoetta alla oleviin ohjeisiin sekä ammattikorkeakouluun.fi-sivuilta löytyviin ohjeisiin.

Sisäänkäynti kampukselle tapahtuu pääsisäänkäynnin kautta.Tule paikalla viimeistään tuntia ennen kokeen alkua eli klo 8.00, jos kokeesi alkaa klo 9.00 ja vastaavasti klo 13.00, jos kokeesi alkaa klo 14.00.

Jonotus tapahtuu ulkona, joten huomioi sääolosuhteet ja saavu paikalle ohjeistuksen mukaisesti.

Ohjeita kokeeseen saapuvalle

  • Saavu koepaikalle edellä mainittuna ajankohtana ja tuo mukanasi oma kannettava tietokoneesi ja hyväksyttävä henkilöllisyystodistus. Katso ammattikorkeakouluun.fi-sivulta tarkemmin mitä sinun tulee tuoda mukaan kokeeseen ja mitkä henkilöllisyystodistukset hyväksymme. Tulet saamaan noin viikkoa ennen koetta yhteishakulomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen vahvistuksen koepaikasta sekä tunnisteen ja QR-koodin. Tarkista tarvittaessa sähköpostisi roskapostikansio, jos epäilet, ettei viesti ole saapunut perille. Ota QR-koodi esille kampukselle saapuessasi.
  • Hakijat muodostavat sisäänkäynnin ulkopuolelle jonon.
  • Osa hakijoista on jo saanut vahvistusviestissä tiedoksi oman luokkansa, tällöin älä ota luokkalappua aulassa, vaan mene suoraan omaan luokkaasi. Jos vahvistusviestissä ei ole vielä annettu sinulle luokkaa, ota aulassa henkilökunnalta luokkalappu ja mene siinä osoitettuun luokkaan. Ulkovaatteet ja reput otetaan mukaan koetilaan.
  • Koetiloihin kuljetaan ensisijaisesti portaiden kautta.
  • Valvoja tarkistaa hakijan henkilöllisyyden koetilassa.

Lue etukäteen huolellisesti valintakokeeseen liittyvät ohjeet ammattikorkeakouluun.fi-sivulta.

Saapuminen Pasilan kampukselle

Haaga-Helian Pasilan kampus sijaitsee Helsingissä Itä-Pasilassa aivan Pasilan juna-aseman, Mall of Triplan ja Helsingin Messukeskuksen vieressä. Kampukselle on hyvät kulkuyhteydet junalla, raitiovaunulla ja bussilla. 

Jos saavut autolla, voit halutessasi käyttää Messukeskuksen pysäköintitaloa tai Siiven pysäköintialuetta. Huomioithan, että molemmissa on käytössä EuroParkin Autopay-pysäköintijärjestelmä ja että pysäköinti on omakustanteinen.

Saapuminen Porvoon kampukselle

Haaga-Helian Porvoon kampus sijaitsee Porvoon Taidetehtaan vieressä. Kampus sijaitsee noin kilometrin Porvoon keskustasta ja linja-autoasemasta.

Autolla saavuttaessa, on Porvoo kampuksen takapihalla rajoitettu määrä pysäköintipaikkoja ja voit 29.5. pysäköidä auton sinne ilman pysäköintilupaa. S-marketin läheltä löytyy hiekkakenttä, johon voit myös tarvittaessa jättää auton.

Valintakokeen yksilölliset järjestelyt

Tutustu Ammattikorkeakouluun.fi -sivun ohjeisiin yksilöllisistä järjestelyistä. Hae yksilöllisiä järjestelyitä viimeistään 6.4.2023 klo 15:00 mennessä linkin ohjeistuksen mukaisesti. Liitä kopio lääkärintodistuksesta. Saat päätöksen yksilöllisten järjestelyiden myöntämisestä sähköpostiisi. Kampuksella on tarjolla kasvomaskeja ja käsidesiä.

Muuta huomioitavaa

Voit ottaa halutessasi jotain pientä välipalaa ja juotavaa mukaan kokeeseen.
Huomioi että jonotus kampukselle tapahtuu ulkotiloissa, joten huolehdi, että mukana on sään mukaiset vaatteet, vesipullo ja tarvittaessa sateenvarjo.

Onnea kokeeseen!

 

Yhteystiedot
Hakijapalvelut
+358 400 230 409
hakijapalvelut@haaga-helia.fi