Restonomi (AMK), majoitus-, ravintola- ja matkailuliiketoiminta, päivätoteutus, Helsinki

opiskelijat kampuksen portaikossa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu on johtava ja kansainvälisesti tunnettu restonomikouluttaja. Haagan restonomikampuksen majoitus-, ravintola- ja matkailuliiketoimintaan painottuva koulutus profiloituu vaativien ja monipuolisten liikkeenjohdollisten kompetenssien tuottamiseen. Tiivis yhteistyö elinkeinoelämän kanssa konkretisoituu projektitöinä, työharjoitteluina ja yritysvierailuina sekä opinnäytetyössä.

Koulutuksen tavoitteena on, että opiskelija muodostaa itselleen selkeän käsityksen majoitus-, ravintola- ja matkailuliiketoiminnan eri sektoreiden liikkeenjohdossa vaadittavasta asiakaskeskeisestä ja tuloksellisesta toiminnasta. Opiskelija ymmärtää eri sektoreiden liiketoimintaa sekä osaa toimia asiakaslähtöisesti ja tuloksellisesti. Opiskelija osaa soveltaa oppimaansa alan yritysten ja muiden sidosryhmien kehittämiseksi. Opiskelija kasvaa opintojensa aikana laaja-alaiseen ammatilliseen ajatteluun ja loogiseen työskentelyyn kykeneväksi osaajaksi. Tutkinto yhdistettynä työkokemukseen antaa restonomille hyvät valmiudet edetä urallaan. Valmistuneen restonomin työkenttä on koko maailma.

Vuonna 2022 uudistunut restonomikoulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden muotoilla restonomin oppimispolkuasi eri osaamiskokonaisuuksien ympärille oman kiinnostuksesi mukaan sekä yhdistää opintoihisi osaamista myös Porvoon kampuksen restonomikoulutuksesta sekä muista Haaga-Helian tutkinnoista. 

Hakeminen

Kevään 2025 yhteishaku

RESTONOMI AMK

Laajuus: 210 op

Koulutus: Majoitus-, ravintola- ja matkailuala

KampusHaaga (1.8.2026 alkaen Pasila)

Opiskelu: Päivätoteutus

Mihin restonomi työllistyy? Valmistuneiden nimikkeitä esim. ravintolapäällikkö, asiakaspalvelupäällikkö, majoitusliiketoiminnan business analyst, matkailumarkkinoinnin sisällöntuottaja, juoma-alan ostopäällikkö

Ota yhteyttä