Siirtohaku

Vuosi vuoristoradassa – uusi master-OPS

Lead paragraph

Voit hakea siirtoa Haaga-Heliaan, jos opiskelet suomalaisessa korkeakoulussa tutkintoon johtavassa koulutuksessa samalla kielellä ja vastaavassa koulutusohjelmassa, johon haluaisit siirtyä. Tutkintonimike ei saa vaihtua siirron seurauksena.

Toisesta suomalaisesta korkeakoulusta Haaga-Heliaan

Voit hakea siirtoa Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opiskelijaksi, jos opiskelet suomalaisessa korkeakoulussa tutkintoon johtavassa koulutuksessa samalla kielellä ja samassa tai vastaavassa koulutusohjelmassa, johon haluaisit siirtyä eikä tavoitetutkintoon liitettävä tutkintonimike vaihtuisi siirron seurauksena.

Haaga-Heliassa koulutusohjelmasta toiseen

Sinun on osallistuttava siirtohakuun, jos opiskelet Haaga-Helian tutkintokoulutuksessa ja haluaisit vaihtaa koulutusohjelmaa Haaga-Heliassa siten, että tavoitetutkintoon liitettävä tutkintonimike muuttuisi ohjelmavaihdon seurauksena (esim. tradenomi > restonomi).

Huom. Jos tutkintonimike ei muuttuisi ohjelmavaihdon seurauksena Haaga-Heliassa (esim. tradenomi > tradenomi), katso ohjeet Mynetistä ja tee vaihtohakemus.

Siirtohaun hakuprosessi

Hakeminen

Syksyn 2020 siirtohaun tulokset julkaistaan viimeistään 14.12. Opiskelupaikka on vastaanotettava ja lukuvuosi-ilmoittautuminen tulee tehdä 21.12. klo 15.00 mennessä.

Kevään 2021 siirtohaku on xx-xx.5.2021 klo 15.00.

Valintaperusteet ja haussa mukana olevat hakukohteet julkaistaan opintopolussa noin kuukautta ennen hakuaikaa. Vain koulutusohjelmat, joissa on vapaita opiskelupaikkoja, voivat osallistua siirtohakuun.

Siirto-opiskelijaksi ottamista koskevaan päätökseen on mahdollisuus hakea oikaisua Haaga-Helia ammattikorkeakoulun kollegiolta.

Ohjeet oikaisuvaatimuksen tekemiseen

Yhteystiedot

Yleistä Haaga-Heliasta

Hakijapalvelut
+358 400 230 409
hakijapalvelut@haaga-helia.fi