Siirtohaku

Kuvituskuva

Lead paragraph

Voit hakea siirtoa Haaga-Heliaan, jos opiskelet suomalaisessa korkeakoulussa tutkintoon johtavassa koulutuksessa samalla kielellä ja vastaavassa koulutusohjelmassa, johon haluaisit siirtyä.

Toisesta suomalaisesta korkeakoulusta Haaga-Heliaan

Voit hakea siirtoa Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opiskelijaksi, jos opiskelet suomalaisessa korkeakoulussa tutkintoon johtavassa koulutuksessa samalla kielellä ja samassa tai vastaavassa koulutusohjelmassa, johon haluaisit siirtyä eikä tavoitetutkintoon liitettävä tutkintonimike vaihtuisi siirron seurauksena.

Haaga-Heliassa koulutusohjelmasta toiseen

Sinun on osallistuttava siirtohakuun, jos opiskelet Haaga-Helian tutkintokoulutuksessa ja haluaisit vaihtaa koulutusohjelmaa Haaga-Heliassa siten, että tavoitetutkintoon liitettävä tutkintonimike muuttuisi ohjelmavaihdon seurauksena (esim. tradenomi > restonomi). Huomaathan, että opetuskieli ei saa muuttua siirron seurauksena.

Huom. Jos tutkintonimike ei muuttuisi ohjelmavaihdon seurauksena Haaga-Heliassa (esim. tradenomi > tradenomi), katso ohjeet ja tee vaihtohakemus.

Siirtohaun hakuprosessi

Hakeminen

Syksyn 2022 siirtohaku järjestetään 1.-15.11.2022, klo 15.00. Valintaperusteet julkaistaan opintopolku-palvelussa. Tulokset julkaistaan joulukuussa ja opiskelupaikka on vastaanotettava 7 vuorokauden sisällä tulosten julkaisusta.

Seuraaviin Haaga-Helian suomenkielisiin koulutuksiin voi hakea siirtohaussa syksyllä 2022:

AMK-tutkinnot

- lista päivittyy

  Master-koulutusten osallistuminen vaihtohakuun selviää myöhemmin syksyllä.

  Muissa Haaga-Helian suomenkielisissä koulutuksissa ei ole vapaita opiskelupaikkoja, eikä niihin voi hakea siirtoa syksyllä 2022.

  Tutustu englanninkielisiin siirtohakuun osallistuvin koulutuksiin.

  Usein kysyttyjä kysymyksiä siirtohausta

  Siirto-opiskelijaksi ottamista koskevaan päätökseen on mahdollisuus hakea oikaisua Haaga-Helia ammattikorkeakoulun kollegiolta.

  Ohjeet oikaisuvaatimuksen tekemiseen

  Yhteystiedot
  Hakijapalvelut
  +358 400 230 409
  hakijapalvelut@haaga-helia.fi