Myynti- ja markkinointikoulutukset

Kuvituskuva: opiskelija Porvoon kampuksella

Lead paragraph

Haussa uusi ura markkinoinnin tai myynnin parissa? Haluatko päivittää myyntitaitosi tai löytää uusia ideoita markkinointiin? Myynti- ja markkinointikoulutuksemme tarjoavat sinulle valmiudet rakentaa haastava ja kiinnostava työura asiakaslähtöisen ja tavoitteellisen työn parissa.

Olemme johtava myynnin kouluttaja Suomessa. Koulutamme myynnin ammattilaisia sekä visuaalisen ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoita. Myyntikoulutustarjontamme sisältää niin tutkintokoulutusta, täydennyskoulutusta kuin erikoistumiskoulutusta. Markkinoinnin voit valita suuntautumiseksi tradenominopinnoissasi tai valita yksittäisiä kursseja avoimesta amk:sta ja muusta tarjonnastamme.

Koulutuksemme on käytännönläheistä ja opettajina toimii alan parhaat ammattilaiset. Omaa osaamista voi syventää aitojen yrityselämän projektien parissa. Mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijoillamme on myös oma luova toimisto Krea, joka tarjoaa yrityksille erilaisia palveluita, kuten media-, markkinointi-, ja viestintäsuunnitelmia, some-kampanjoita, tapahtumia ja tutkimuksia.

Krean verkkosivut

Tutustu siis laajaan myynnin ja markkinoinnin koulutustarjontaamme ja aloita opiskelu jo tänään!

Opiskelija- ja alumnitarinat

Asiantuntijoidemme blogitekstejä eSignalsissa

Myynnin koulutusta, tutkimusta ja kehittämistä

Onnistunut myynti tukee asiakkaan menestystä

 

Haaga-Helialla on pitkät perinteet asiakaslähtöisen myyntialan koulutuksesta. Tarjosimme ensimmäisenä korkeakoulutasoista myynnin koulutusta Suomessa. Myynnin koulutuksemme on ansainnut paikkansa myös kansainvälisessä Top Sales Universities -listauksessa. Myynti on yksi strategiamme kulmakivistä.