Markkinointi ja viestintä -suuntautuminen

Kuvituskuva

Markkinoinnin ja viestinnän suuntautuminen antaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kartuttaa markkinoinnin ja viestinnän työkokemusta jo opintojesi aikana. Voit suorittaa suuntautumisopinnot osittain tai kokonaan Haaga-Helian opiskelijoiden Luova toimisto Kreassa, jossa tehdään monipuolisia toimeksiantoja yrityksille ja yhteisöille niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.

Koulutustarjontamme antaa sinulle mahdollisuuden yhdistää markkinoinnin ja viestinnän opintojasi muihin oppimisalueisiin. Voit hankkia osaamisyhdistelmän, jolla erotut työmarkkinoilla ja jota työnantajat arvostavat.

Kun valitset markkinoinnin ja viestinnän suuntautumisen, voit suorittaa opintoja esimerkiksi digitaalisen sisältömarkkinoinnin, yritysviestinnän ja Global Branding -aihealueilta Helsingin kampuksella.

Porvoon kampuksella voit suuntautua visuaaliseen markkinointiin ja digitaaliseen sisältömarkkinointiin.

Markkinoinnin ja viestinnän suuntautumisessa ratkot oikeita yrityshaasteita osana opiskelijatiimiä valmentajien ohjauksessa. Samalla pääset rakentamaan työllistymistä tukevia asiantuntijaverkostoja luovalla alalla. Suuntautumisesta valmistuneet voivat työskennellä sekä markkinointi-, viestintä-, digi- ja mediatoimistoissa että yrityksissä monipuolisesti markkinoinnin ja viestinnän tehtävissä.  

Hakeminen

Tämä suuntautuminen kuuluu Helsingin ja Porvoon liiketalouden tradenomin koulutuksiin. Voit hakea opiskelemaan liiketalouden tradenomiksi yhteishaussa. Lisätietoja löydät täältä: https://www.haaga-helia.fi/fi/liiketalouden-tradenomi-helsinki-amk

Tradenomi AMK, suuntautumisena markkinointi ja viestintä

Laajuus: 210 op

Tutkinto: Liiketalouden tradenomi, liiketalouden tradenomitutkinnossa voit valita suuntautumiseksi markkinoinnin ja viestinnän.

Valmistuneiden nimikkeitä: digimarkkinoinnin asiantuntija, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Digital Media Specialist, Digital Performance Planner, Copywriter, sisältömarkkinoija, viestinnän asiantuntija, Account Manager, Creative Director, Head of Digital, luovan alan yrittäjä