Myynti ja asiakkuudet -suuntautuminen

Kuvituskuva haastattelu

Haaga-Helia kuuluu johtavien myyntiosaajien kouluttajiin Suomessa. Myyntikoulutuksemme fokus laajenee ja kehitämme uutta sisältöä konsultatiivisen, kansainvälisen ja digitaalisen myynnin koulutukseen.

Koulutustarjontamme antaa sinulle mahdollisuuden suunnitella opintojasi entistä joustavammin ja luoda oman uniikki oppimispolkusi. Myynnin suuntautumiseen sisältyy esimerkiksi konsultatiivisen, digitaalisen ja kansainvälisen myynnin opintoja. Lisäksi voit valita opintoja muista asiantuntijaopinnoista, suuntautumisista ja tutkinnoista ja hankkia osaamisyhdistelmän, jota muilla ei ole ja jota työnantajat arvostavat.

Kattavat ja monipuoliset liiketalouden opinnot luovat perustan kehityksellesi myynnin asiantuntijaksi. Opintojen sisältöjä suunnitellaan ja toteutetaan aktiivisessa yhteistyössä eri toimialoja edustavien yritysten kanssa. Myyntityön oppimista tukevat vaihtelevat pedagogiset menetelmät.

Myyntiin suuntautuneena tradenomina hallitset tuloksellisen myyntityön, ymmärrät erilaisia myyntiympäristöjä ja tiedät, mitä tietoja ja taitoja ja millaista asennetta asiakkuuksien luominen, ylläpitäminen ja kehittäminen edellyttävät. Opinnoissa panostetaan opiskelijoiden viestintä-, vuorovaikutus- ja esiintymistaitojen kehittymiseen sekä digitaalisessa toimintaympäristössä toimimiseen.

Hakeminen

Tämä suuntautuminen kuuluu Helsingin liiketalouden tradenomin koulutukseen. Voit hakea opiskelemaan liiketalouden tradenomiksi yhteishaussa.

Tradenomi amk, suuntautumisena myynti ja asiakkuudet

Laajuus: 210 op

Tutkinto: Liiketalouden tradenomi, liiketalouden tradenomitutkinnossa voit valita suuntautumiseksi myynnin.

Kampus: Pasila

Valmistuneiden nimikkeitä: myyntipäällikkö, myyntineuvottelija, myyntiedustaja, tuotepäällikkö, tekninen myyjä, sales development representative, customer success manager