Opiskelijana liiketalouden tradenomitutkinnossa

Kuvituskuva

Lead paragraph

Sivulla on liiketalouden tradenomiopiskelijoille tietoa esimerkiksi tutkinnon rakenteesta, opintojen sisällöstä ja suuntautumisvaihtoehdoista.

Tutustu Liiketalouden tradenomitutkinnon materiaaleihin

TRALI Helsinki:

TRALI Porvoo:

  • (muutokset mahdollisia)

Tapahtumat

  • Matematiikan pajassa saat henkilökohtaista tukea matemaattisten aineiden opiskeluun. Voit tehdä esimerkiksi opintojakson tehtäviä tai kerrata tenttiin. 
  • Opinnäytetyön aihepaja tiistaina 5.3. klo 16.00-18.00. Lue lisää ja ilmoittaudu.
  • Opinnäytetyöleiri 8.-12.1.2024. Leiri on suunniteltu opiskelijoille, joilla on haasteita opinnäytetyön etenemisen kanssa. Lue lisää ja ilmoittaudu.

Liiketalouden tradenomin opinnot

Avainosaamiset

Tradenomitutkinnossa kaikille yhteisiä avainosaamisten opintojaksoja on 85 op. Opinto-oppaasta voit tarkastella suositeltavat lukukaudet. 

Avainosaamisten opintojaksoja voi suorittaa näytöllä,  jossa osoitat hallitsevasi kyseisen opintojakson osaamistavoitteet. Näyttöjen yksityiskohtaiset ohjeet ovat Moodlessa. Itsekirjautumiseen tarvittava avain on osana Moodlekurssin otsikkoa.

Asiantuntijaosaamiset

Asiantuntijaosaamisten opinnot (80 op) suunnittelet osaamistarpeittesi ja ura-ajatustesi pohjalta. Näihin sisältyy minimissään 30 op valitsemasi suuntautumisen opintoja. Helsingin kampusten päiväopinnoissa on tarjolla seitsemän suuntautumista ja monimuoto-opinnoissa neljä suuntautumista. Porvoossa on tarjolla päivässä kaksi ja monimuodossa yksi suuntautuminen. Alempaa löydät suuntautumisvaihtoehdot.

Asiantuntijaosaamisten opintojaksoja voi suorittaa näytöllä. Tutustu opintojakson osaamistavoitteisiin, ja jos haluat näyttää, kysy lisätietoa suuntautumisen osaamista ohjaavalta opettajalta (OSO).

Tutustu opinnollistamisen mahdollisuuksiin: Osaamisen tunnistaminen ja Work&Study Lisätietoa saat suuntautumisen osaamista ohjaavalta opettajalta (OSO).

Suuntautumisopinnot

Helsingin kampukset:

Porvoon kampus:

Täydentävän asiantuntijaosaamisen opinnot

Täydentävän asiantuntijaosaamisen opinnot laajentavat ja syventävät asiantuntijaosaamistasi. Täydentävään asiantuntijaosaamiseen (max 50 op) voit valita

Lisäksi tutkintoon kuuluvat

Tietoa koulutusohjelmista, ennen 2022 aloittaneet