Tietojenkäsittelyn polkuopinnot, avoin amk

AOKK

Kiinnostaako sinua digitaaliset palvelut, ohjelmistokehitys, digitaalinen liiketoiminta tai ICT infra ja pilvipalvelut? Tähtää ICT-alan AMK-tutkintoon suorittamalla opintoja Haaga-Helian avoimessa ammattikorkeakoulussa!

Tietojenkäsittelyn polkuopintojen suorittaminen on vaihtoehtoinen reitti tutkinto-opiskelijaksi pohjakoulutuksestasi riippumatta. Opinnot suoritetaan kokonaan verkossa. Opintojen menestyksellinen suorittaminen edellyttää hyviä opiskeluvalmiuksia sekä hyvää suomen ja kohtuullista englannin kielen taitoa.

Valitse ja ilmoittaudu polkuopintojen ryhmään A tai B. Avoimen väylän hakuun vaadittavat vähintään 55 opintopistettä on mahdollista suorittaa yhden lukuvuoden aikana. Suoritettuasi polkuopintoja hyvällä opintomenestyksellä avoimessa AMK:ssa voit hakea avoimen väylän haun kautta tutkinto-opiskelijaksi. Katso lisää ohjeita alta.

Jos polkuopintojen suorittaminen ei ole sinulle sopiva vaihtoehto ja haluat opiskella hitaammassa tahdissa, voit suorittaa tietojenkäsittelyn alan pienempiä osaamiskokonaisuuksia tai opintojaksoja. Halutessasi voit myöhemmin hakea tutkinto-opiskelijaksi suorittamiesi opintojen perusteella, kun avoimen väylän haun hakuvaatimukset täyttyvät.

Tietojenkäsittelyn tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylän kautta

Tutustu tietojenkäsittelyn polkuopintoihin:

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen syksyn 2023 polkuopintoihin on päättynyt.

Polkuopintojen opintomaksu on 150 euroa/lukukausi.

Ota yhteyttä
Opintopalvelut Avoin AMK
+358 29 447 0108
avoinamk@haaga-helia.fi