Tietojenkäsittelyn polkuopinnot, avoin amk

AOKK

Kiinnostaako sinua digitaaliset palvelut, ohjelmistokehitys, digitaalinen liiketoiminta tai ICT infra ja pilvipalvelut? Tähtää ICT-alan AMK-tutkintoon suorittamalla opintoja Haaga-Helian avoimessa ammattikorkeakoulussa!

Tietojenkäsittelyn polkuopintojen suorittaminen on vaihtoehtoinen reitti tutkinto-opiskelijaksi pohjakoulutuksestasi riippumatta. Opinnot suoritetaan kokonaan verkossa. Opintojen menestyksellinen suorittaminen edellyttää hyviä opiskeluvalmiuksia sekä hyvää suomen ja kohtuullista englannin kielen taitoa.

Polkuopinnot voi suorittaa yhden lukuvuoden aikana. Ilmoittaudu kevätlukukauden polkuopintoihin ja jatka opintojasi ilmoittautumalla myöhemmin syyslukukauden opintoihin. Suoritettuasi polkuopintoja avoimessa AMK:ssa voit hakea avoimen väylän haun kautta tutkinto-opiskelijaksi. Katso lisää ohjeita alta.

Huom! Jos aloitat opintosi kevätlukukaudella 2023, ilmoittaudu mukaan 1. lukukauden polkuopintoihin. Opintojaan jatkavat opiskelijat ilmoittautuvat 2. lukukauden polkuopintoihin.

Tietojenkäsittelyn tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylän kautta

Tutustu opintoihin ja ilmoittaudu

Ilmoittautuminen

Uusille opiskelijoille tarkoitetut 1. lukukauden polkuopinnot ovat täynnä. Seuraavan kerran polkuopinnot voi aloittaa elokuussa 2023.

Polkuopintojen opintomaksu on 150 euroa/lukukausi.