Hotelli, ravintola, matkailu

Kuvituskuva

Lead paragraph

Haaga-Helian englanninkielisen restonomitutkinnon suorittaneilla matkailualan ammattilaisilla on ihmisläheinen palveluasenne sekä laaja-alaiset taidot elämystaloudessa. He ovat tulevaisuusorientoituneita moniosaajia, joilla on edellytykset toimia niin Suomessa kuin maailmanlaajuisesti.

Opintojen aikana opiskelijat pääsevät yhdistämään teoriaa ja käytäntöä suunnitellessaan erilaisia liiketoimintaratkaisuja alallaan. Opiskelijat myös pääsevät erikoistumaan ainakin yhteen osa-alueeseen alalla. Hospitality, Tourism and Experience Management -ohjelmasta valmistuvat matkailualan restonomit ovat opinpolullaan kerryttäneet kokemustaan matkailualan liikkeenjohdon parissa erilaisten, niin Suomessa kuin ulkomaillakin suoritettavien projektien ja työharjoitteluiden kautta.

Opinnoissa painottuvat asiakaspalvelutaidot ja asiakaskokemuksen luominen, ja valmistuttuaan opiskelijat ovatkin asiakaspalvelukokemuksen asiantuntijoita. Lisäksi opinnot kehittävät opiskelijoiden tunnetaitoja ja edistävät heidän taitojaan työskennellä yhteistyöhön pohjaavissa asiakas- ja työyhteisöissä.

AMK-tutkinnot

Degree Programme in Tourism and Event Management
Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus, restonomi (AMK)
Degree Programme in Hospitality, Tourism and Experience Management
Matkailun liikkeenjohdon koulutusohjelma, restonomi (AMK)
Ruokatuotannon johtamisen koulutus, restonomi (AMK)
Matkailun koulutus, restonomi (AMK)

Master-tutkinnot

Degree Programme in Aviation and Tourism Business, Master of Hospitality Management
Palveluliiketoiminnan johtamisen ja kehittämisen koulutus, restonomi YAMK

Opiskelijatarinat

12.01.2021
Opiskelijatarina
Tia Jaakonsaari ei tiennyt, mikä hänestä tulisi isona – sitten hän löysi merilevän
07.01.2021
Opiskelijatarina
Ravintolayrittäjäksi osana opintoja
04.01.2021
Opiskelijatarina
Haaveita toteuttamassa – restonomiopinnot rohkaisivat Essi Matikaista tähtäämään korkealle