Lead paragraph
Haaga-Helian restonomitutkinnon suorittaneilla matkailu-, ravintola ja hotellialan ammattilaisilla on ihmisläheinen palveluasenne sekä laaja-alaiset taidot elämystaloudessa. He ovat tulevaisuusorientoituneita moniosaajia, joilla on edellytykset toimia niin Suomessa kuin maailmanlaajuisesti.
Opintojen aikana opiskelijat pääsevät yhdistämään teoriaa ja käytäntöä suunnitellessaan erilaisia liiketoimintaratkaisuja alallaan. Opiskelijat pääsevät opinpolullaan kerryttämään kokemusta alalta erilaisten, niin Suomessa kuin ulkomaillakin suoritettavien projektien ja työharjoitteluiden kautta.
Opinnoissa painottuvat asiakaspalvelutaidot ja asiakaskokemuksen luominen, ja valmistuttuaan opiskelijat ovatkin asiakaspalvelukokemuksen asiantuntijoita. Lisäksi opinnot kehittävät opiskelijoiden tunnetaitoja ja edistävät heidän taitojaan työskennellä yhteistyöhön pohjaavissa asiakas- ja työyhteisöissä.