Hotelli, ravintola, matkailu

Kuvituskuva

Lead paragraph

Haaga-Helian restonomitutkinnon suorittaneilla matkailu-, ravintola ja hotellialan ammattilaisilla on ihmisläheinen palveluasenne sekä laaja-alaiset taidot elämystaloudessa. He ovat tulevaisuusorientoituneita moniosaajia, joilla on edellytykset toimia niin Suomessa kuin maailmanlaajuisesti.

Opintojen aikana opiskelijat pääsevät yhdistämään teoriaa ja käytäntöä suunnitellessaan erilaisia liiketoimintaratkaisuja alallaan. Opiskelijat  pääsevät opinpolullaan kerryttämään kokemusta alalta erilaisten, niin Suomessa kuin ulkomaillakin suoritettavien projektien ja työharjoitteluiden kautta.

Opinnoissa painottuvat asiakaspalvelutaidot ja asiakaskokemuksen luominen, ja valmistuttuaan opiskelijat ovatkin asiakaspalvelukokemuksen asiantuntijoita. Lisäksi opinnot kehittävät opiskelijoiden tunnetaitoja ja edistävät heidän taitojaan työskennellä yhteistyöhön pohjaavissa asiakas- ja työyhteisöissä.

AMK-tutkinnot

Matkailu- ja tapahtuma-ala, Porvoo
Suuntautumisopinnot | restonomi AMK
Majoitus-, ravintola- ja matkailuliiketoiminta, Helsinki
Suuntautumisopinnot | restonomi AMK
Keittiömestari, Helsinki
Suuntautumisopinnot | restonomi AMK
Degree programme in Hospitality and Tourism Experience Management
Bachelor's degree | 210 ECTS
Degree Programme in Sustainable Tourism and Event Management
Bachelor's degree | 210 ECTS
Restonomi (AMK), ruokatuotannon johtaminen, Helsinki
Tutkintokoulutus | 210 op | Yhteishaku

Master-tutkinnot

Palveluliiketoiminnan johtamisen ja kehittämisen koulutus, restonomi YAMK
Tutkintokoulutus | 90 op | Yhteishaku
Degree Programme in Sustainable Aviation Business, Master of Business Administration

Opiskelijatarinat

29.06.2022
Opiskelijatarina
“Haaga-Heliassa opiskelun myötä koen, että potentiaalini on nähty ja nyt pääsen itsekin hy...
01.07.2021
Opiskelijatarina
”Vastuullisuus on yksi matkailualan isoimmista teemoista nyt ja tulevaisuudessa” – Nora Kö...
16.06.2021
Opiskelijatarina
Ruokatuotannon johtamisen opiskelija Miikka Inkisellä on korkeat tavoitteet - ”Kaikki on m...