Asiantuntijapalvelut ja kielet -suuntautuminen

Koristekuva. Neljä henkilöä ovat kokoontuneet tapaamiseen.

Asiantuntijapalvelujen ja kielten suuntautuminen liiketalouden tradenomitutkinnon opinnoissa antaa ainutlaatuisen ja monipuolisen yhdistelmän kielten ja kulttuurien, liiketalouden, viestinnän ja digitaalisen toimintaympäristön osaamista.

Haaga-Helian uudistuva koulutustarjonta tarjoaa sinulle mahdollisuuden muotoilla omia opintojasi entistä joustavammin ja yhdistää osaamista muista Haaga-Helian tutkinnoista. Asiantuntijapalvelujen ja kielten suuntautumisessa voit erikoistua digitaaliseen viestintäosaamiseen tai kansainväliseen työyhteisö- ja viestintäosaamiseen. Oman suuntautumisesi opintojen lisäksi voit opiskella myös esimerkiksi ICT-alan opintoja tai laajemmin markkinoinnin ja viestinnän opintoja.

Asiantuntijapalvelujen ja kielten suuntautumisesta valmistuneet tradenomit toimivat esimerkiksi markkinointi- tai viestintäasiantuntijoina sekä henkilöstö-, PR- tai tapahtumakoordinaattoreina, toimistokoordinaattoreina tai johdon assistentteina. Koulutuksesta valmistunut on organisoinnin, projektinhallinnan ja viestinnän ammattilainen ja hallitsee vaativat ammattitilanteet suomen ja englannin lisäksi myös muilla kielillä (espanja, kiina, saksa, ranska, ruotsi ja venäjä).

Hakeminen

Kevään 2022 yhteishaku 16.3.-30.3.2022

Keväällä 2022 haussa oleva, uudistettu liiketalouden tradenomikoulutus tarjoaa seitsemän erilaista suuntautumisvaihtoehtoa sekä mahdollisuuden valita opintoja myös muista Haaga-Helian tutkinnoista.

Valittavanasi on esimerkiksi suuntautuminen Asiantuntijapalvelut ja kielet, jossa voit erikoistua digitaaliseen viestintään tai kansainväliseen työyhteisö- ja viestintäosaamiseen.

Tradenomi AMK, suuntautumisena asiantuntijapalvelut ja kielet

Laajuus: 210 op

Tutkinto: Liiketalouden tradenomi, liiketalouden tradenomitutkinnossa voit valita suuntautumiseksi asiantuntijapalvelut ja kielet.

Kampus: Pasila

Valmistuneiden nimikkeitä: viestintäpäällikkö, markkinointipäällikkö, tapahtumakoordinaattori, toimistokoordinaattori, HR-asiantuntija, johdon assistentti

Opiskelijoidemme kokemuksia koulutuksesta

12.02.2021
Opiskelijatarina
Tradenomille ovet tulevaisuuden työelämään ovat avoinna moneen suuntaan


Sinua saattaisi myös kiinnostaa

Liiketalouden tradenomi, Helsinki (AMK)
Tutkintokoulutus | 210 op | Yhteishaku
Tietojenkäsittely, tradenomi (AMK)
Tutkintokoulutus | 210 op | Yhteishaku
Degree Programme in International Business, BBA
Bachelor's degree | 210 ECTS