Asiantuntijapalvelut ja kielet -suuntautuminen

Koristekuva. Neljä henkilöä ovat kokoontuneet tapaamiseen.

Asiantuntijapalvelujen ja kielten suuntautuminen antaa ainutlaatuisen ja monipuolisen yhdistelmän kielten ja kulttuurien, liiketalouden, viestinnän ja digitaalisen toimintaympäristön osaamista.

Tämän suuntautumisen opiskelijoille avautuu mahdollisuuksia erittäin kiinnostaviin harjoittelupaikkoihin esimerkiksi valtionhallinnossa ja asianajotoimistoissa. Harjoittelupaikkoja on paljon, ja työllistyminen on valmistumisen jälkeen erittäin hyvällä tasolla.

Koulutuksesta valmistunut on assistenttityön, organisoinnin, projektinhallinnan ja viestinnän ammattilainen, joka hallitsee vaativia ammattitilanteita suomeksi ja englanniksi.

Asiantuntijapalvelut ja kielet -suuntautumisopinnoissa voit syventää osaamistasi näillä aihealueilla:

  • Asiantuntijaviestintä ja vuorovaikutusosaaminen
  • Yritystapahtumat
  • ICT-asiantuntijuus
  • HR ja hallinto

Hakeminen

Nämä suuntautumisopinnot kuuluvat Helsingin liiketalouden tradenomin koulutukseen. Voit hakea opiskelemaan liiketalouden tradenomiksi yhteishaussa.

Tradenomi AMK, suuntautumisena asiantuntijapalvelut ja kielet

Laajuus: 210 op

Tutkinto: Liiketalouden tradenomi, liiketalouden tradenomitutkinnossa voit valita suuntautumiseksi asiantuntijapalvelut ja kielet.

Kampus: Pasila

Valmistuneiden nimikkeitä: assistentti, Legal Assistant, johdon assistentti, HR-koordinaattori, markkinointiassistentti, tapahtumakoordinaattori, toimistokoordinaattori