Yrittäjä, tule kehittämään digitaalista liiketoimintaosaamistasi maksuttomiin online-koulutuksiin

Toimitko yksinyrittäjänä, freelancerina tai keikkatyöläisenä tai pohditko yrittäjäksi alkamista? Tule kuuntelemaan DigiTikkaat-hankkeen maksuttomiin online-koulutuksiin, miten voit kehittää digitaalista liiketoimintaasi ja nostaa osaamisesi uudelle tasolle.

rahoittajan logot kuvituskuvan päällä
Uutinen

Body

Digitalisaation aiheuttama työn murros ja nopeat muutokset työmarkkinoilla aiheuttavat isoja osaamishaasteita. Etenkin yksinyrittäjillä on usein työn luonteesta johtuen ajankäytöllisiä sekä taloudellisia haasteita hankkia, käyttää ja soveltaa erilaisia digiratkaisuja työssään ja uusia työtilaisuuksia hankkiessaan.

Yksinyrittäjille suunnatuissa webinaareissamme kuulet asiantuntijapuheenvuoroja ja käytännön esimerkkejä digitaalisuuden hyödyntämisestä oman liiketoiminnan kehittämisessä.

Jokaisen webinaarin perään on työpaja, jossa pääset heti syventämään webinaarissa oppimaasi käytännön tasolla. Työpajoissa saat asiantuntijoilta konkreettisia neuvoja ja sparrausta liiketoimintasi kehittämiseksi.

Koulutustarjonta

Tutustu kevään koulutustarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan!

  • 18.1.2023: Yrityksen strategiset valinnat menestyksen kivijalkana lue lisää
    Digitaalisuus muuttaa kaiken ja samalla korostaa yrityksen strategisten valintojen merkitystä. Mikä on yritykseni olemassaolon oikeutus, mihin olen liiketoiminnallani tähtäämässä, miten pääsen sinne ja minkälaista asiakaslupausta haluan rakentaa?
  • 7.2.2023: Asiakaslähtöinen palvelun kehittäminen ja palvelumuotoilulue lisää
    Asiakkaan kohtaamisen kanavat muuttuvat ja digitaalisuus luo uusia kontaktipisteitä kiihtyvällä tahdilla. Miten tunnistaa asiakkaan tarpeet ja luoda heille merkityksellinen asiakaskokemus muotoilun menetelmin?
  • 8.3.2023: Tietoturva ja tietosuoja yrityksen toiminnassalue lisää
    Digitaalisuus luo mahdollisuuksia mutta myös velvollisuuksia. Miksi minulla on salattavaa ja mitä minun pitää tietää tietoturvasta yrittäjänä?
  • 18.4.2023: Digitaalisen myynnin ja verkkokaupan mahdollisuudet yrittäjällelue lisää
    Vuosi vuodelta isompi osa kaikesta kaupankäynnistä tapahtuu digitaalisissa kanavissa. Miten tunnistaa oman yrityksen kannalta keskeiset mahdollisuudet ja mitä verkkokauppa antaisi?
  • 9.5.2023: Digitaalisen markkinoinnin hyödyntäminen  – lue lisää
    Digitaalisuus avaa mahdollisuuden kohdata ja saavuttaa asiakkaita lukuisissa kanavissa. Miten tunnistan sopivat digitaalisen markkinoinnin kanavat ja miten hyödynnän saatavilla olevan tiedon markkinoinnissani paremmin?

Ilmoittautuminen kevään koulutuksiin on mahdollista aina tapahtumapäivän aamuun asti.

Webinaarit ja työpajat ovat osallistujille maksuttomia.

Ilmoittaudu kevään koulutuksiin!

DigiTikkaat-hanke

DigiTikkaat on vuosina 2022-2023 toteutettavaa maksutonta koulutusta. Koulutus toteutetaan kolmen ammattikorkeakoulun yhteistyönä. Koulutusta tarjoavat Haaga-Helia, Laurea ja Metropolia. Jokaisella ammattikorkeakoululla on oma kohderyhmänsä, jolle koulutusta kohdistetaan tulevaisuuden digitarpeet huomioon ottaen.

DigiTikkaat-hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto (ESR) osana Euroopan unionin Covid-19 -pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Ota yhteyttä
Tuuli
Itkonen
kehityskoordinaattori
+358 294471288
tuuli.itkonen@haaga-helia.fi