Tietoturva ja tietosuoja yrityksen toiminnassa

DigiTikkaat
8
maalis
Webinaari
-

Digitaalisuus luo mahdollisuuksia mutta myös velvollisuuksia. Mitkä keskeiset asiat takaavat tietoturvan ja tietosuojan yrittäjän arjessa?

Haaga-Helian DigiTikkaat-hankkeen webinaarissa Haaga-Helian ohjelmistokehityksen lehtori Lari Iso-Anttila käy läpi yrityksen tiedonturvaamisen tarpeita, sekä riskienhallinnan merkitystä tietoturva-asioissa.

Webinaarissa käydään läpi myös yrittäjän tietoturvaan liittyviä käytäntöjä, toimintatapoja ja -malleja, lainsäädäntöä ja asetuksia käytännönläheisesti. Mitä tietoturva on, miksi minulla on salattavaa ja mitä minun pitää tietää tietoturvasta yrittäjänä? Miten tunnistaa yritykseen kohdistuvia tietoturvariskejä ja miten niiltä voidaan suojautua?

Heti webinaarin perään toteutettavassa työpajassa pääset pohtimaan oman yrityksesi tietoturva- ja tietosuoja-asioita käytännössä. Pääset kysymään asiantuntijalta neuvoja liiketoimintasi turvaamiseksi ja verkostoidut samalla muiden yksinyrittäjien kanssa.

Aika: keskiviikko 8.3.2023

  • klo 15-16.15 webinaari
  • klo 16.30-18 työpaja

Paikka: Zoom

Ilmoittaudu mukaan!

DigiTikkaat-koulutukset on suunnattu itsensä työllistäjille, freelancereille ja kevytyrittäjille, jotka tekevät tai suunnittelevat tekevänsä digitaalista liiketoimintaa Uudenmaan tai Päijät-Hämeen alueella. Koulutukset ovat maksuttomia.

Webinaarin järjestää DigiTikkaat-hanke, jota rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto (ESR) osana Euroopan unionin Covid-19 -pandemian johdosta toteuttamia toimia.