Digitaalisen myynnin ja verkkokaupan mahdollisuudet yrittäjälle

DigiTikkaat
18
huhti
Webinaari
-

Miten tunnistaa oman yrityksen kannalta keskeiset digitaalisen myynnin mahdollisuudet ja mitä verkkokauppa antaisi?

Vuosi vuodelta isompi osa kaikesta kaupankäynnistä tapahtuu digitaalisissa kanavissa. Kuluttajina olemme ehtineet tottua siihen, että ostoksia voi tehdä vaikka sohvalla makoillen, ja tuotteetkin saa melko pienin lisäkustannuksin tilattua kotiovelle saakka. Ennen ostamista asiakkaat etsivät yhä enemmän tietoa itsenäisesti, välttelevät keskusteluja myyjien kanssa sekä odottavat ostamisen olevan helppoa ja nopeaa.

  • Miten yrittäjän tulisi reagoida näihin muutoksiin ja verkkokaupan trendeihin?
  • Mihin suuntaan verkkokauppa on kehittymässä?
  • Mitä verkkokaupan kehittäminen vaatii ja miten liiketoimintaa tulisi mitata?
  • Miten digitalisoin oman liiketoimintaideani? Mitä se vaatii ja mistä aloittaa?

Haaga-Helian DigiTikkaat-hankkeen webinaarissa Haaga-Helian myynnin ja digitaalisen liiketoiminnan lehtori Juhana Isohanni puhuu siitä, miten digitaalisuus luo uusia myynnin mahdollisuuksia ja kanavia yrityksen kasvuun.

Heti webinaarin perään toteutettavassa käytännönläheisessä työpajassa pääset pohtimaan digitaalisen myynnin ja verkkoliiketoiminnan vaikutuksia omaan liiketoimintaasi. Työpajassa kuulet myös esimerkkejä tekoälyn tarjoamista mahdollisuuksista verkkokauppiaalle.

Aika: tiistai 18.4.2023

  • klo 15-16.15 webinaari
  • klo 16.30-18 työpaja

Paikka: Zoom

Ilmoittaudu mukaan 7.12. alkaen!

DigiTikkaat-koulutukset on suunnattu itsensä työllistäjille, freelancereille ja kevytyrittäjille, jotka tekevät tai suunnittelevat tekevänsä digitaalista liiketoimintaa Uudenmaan tai Päijät-Hämeen alueella. Koulutukset ovat maksuttomia.

Webinaarin järjestää DigiTikkaat-hanke, jota rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto (ESR) osana Euroopan unionin Covid-19 -pandemian johdosta toteuttamia toimia.