Digitaalisen markkinoinnin hyödyntäminen

DigiTikkaat
9
touko
Webinaari
-

Digitaalisuus avaa mahdollisuuden kohdata ja saavuttaa asiakkaita lukuisissa kanavissa. Miten tunnistan sopivat digitaalisen markkinoinnin kanavat ja miten hyödynnän saatavilla olevan tiedon markkinoinnissani paremmin?

Freelancerina, kevytyrittäjänä tai itsensä työllistäjänä toimiminen vaatii hyvän verkoston luomista. Digitaalisen markkinoinnin keinoilla ja työkaluilla voit vahvistaa ja laajentaa omaa verkostoa.

Haaga-Helian DigiTikkaat-hankkeen webinaarissa Haaga-Helian markkinoinnin lehtori Sari Haavisto luo katsauksen digitaaliseen markkinoinnin nykytilaan ja raottaa hieman tulevaisuuttakin. Käsittelemme myös sosiaalisen median kanavien merkitystä ja ratkaisuja yrittäjän näkökulmasta, näin varmistamme sen, että digitaalinen markkinointitietämyksesi vahvistuu.

Heti webinaarin perään toteutettavassa työpajassa kyvykkyytesi toimia digitaalisessa ympäristössä lujittuu. Työpajassa pureudutaan siihen, miten voisit käyttää ja soveltaa markkinoinnin digitaalisia ratkaisuja omassa työssäsi ja yrityksessäsi. Pääset kysymään asiantuntijalta neuvoja ja verkostoidut samalla muiden yksinyrittäjien kanssa.

Aika: tiistai 9.5.2023

  • klo 16-17.15 webinaari
  • klo 17.30-19 työpaja

Paikka: Zoom

Ilmoittaudu mukaan 7.12. alkaen!

DigiTikkaat-koulutukset on suunnattu itsensä työllistäjille, freelancereille ja kevytyrittäjille, jotka tekevät tai suunnittelevat tekevänsä digitaalista liiketoimintaa Uudenmaan tai Päijät-Hämeen alueella. Koulutukset ovat maksuttomia.

Webinaarin järjestää DigiTikkaat-hanke, jota rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto (ESR) osana Euroopan unionin Covid-19 -pandemian johdosta toteuttamia toimia.