Yrityksen strategiset valinnat menestyksen kivijalkana

DigiTikkaat
18
tammi
Webinaari
-

Digitaalisuus muuttaa kaiken ja samalla korostaa yrityksen strategisten valintojen merkitystä.

Internet ja digitaalisuus ovat viimeisen 20 vuoden aikana muuttaneet liiketoiminnassa kaiken. Asiat tapahtuvat nopeammin, laajemmalla markkinalla ja entistä kovemmassa kilpailussa. Tämä pakottaa yritykset miettimään liiketoiminnan perusteita eli strategisia valintoja entistä tarkemmin. Mikä on yritykseni olemassaolon oikeutus, mihin olen liiketoiminnallani tähtäämässä, miten pääsen sinne ja minkälaista asiakaslupausta haluan rakentaa? Yksinkertaisia kysymyksiä, joihin ei aina löydy yksinkertaisia vastauksia. Vastausten sisäistäminen vaatii asioiden pohdintaa ja strategisia valintoja.

Haaga-Helian DigiTikkaat-hankkeen webinaarissa Haaga-Helian yrittäjyyden ja liiketoiminnan opettaja Atte Varsta puhuu yrityksen strategisista valinnoista missiosta, visiosta, kilpailustrategiasta ja brändin merkityksestä osana liiketoiminnan kehitystä.

Heti webinaarin perään toteutettavassa työpajassa pääset pohtimaan strategisia valintoja oman yrityksesi osalta. Pääset kysymään asiantuntijalta neuvoja liiketoimintasi kehittämiseksi ja verkostoidut samalla muiden yksinyrittäjien kanssa.

Aika: keskiviikko 18.1.2023

  • klo 15-16.15 webinaari
  • klo 16.30-18 työpaja

Paikka: Zoom

Ilmoittaudu mukaan 7.12. alkaen!

DigiTikkaat-koulutukset on suunnattu itsensä työllistäjille, freelancereille ja kevytyrittäjille, jotka tekevät tai suunnittelevat tekevänsä digitaalista liiketoimintaa Uudenmaan tai Päijät-Hämeen alueella. Koulutukset ovat maksuttomia.

Webinaarin järjestää DigiTikkaat-hanke, jota rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto (ESR) osana Euroopan unionin Covid-19 -pandemian johdosta toteuttamia toimia.