Olet täällä

Matkailun liikkeenjohdon koulutus, restonomi (AMK)

Matkailun liikkeenjohdon koulutus, restonomi (AMK)

Miten matkailualalla tehdään kannattavaa liiketoimintaa asiakaslähtöisesti? Matkailun liikkeenjohdon koulutus profiloituu monipuolisten, työelämälähtöisten osaamisten tuottamiseen alati muuttuvalla ja kehittyvällä matkailualalla. 

Matkailun liikkeenjohdon koulutusta on tarjolla Suomessa vain Haaga-Helian Haagan restonomikampuksella. Koulutuksen sisältöjä toteutetaan aktiivisessa yhteistyössä matkailualan toimijoiden kanssa. Valmistuvat restonomit työskentelevät matkailualalla asiantuntija-, myynti- ja kehittämistehtävissä,  esimiehinä tai yrittäjinä ja heillä on vahva käsitys siitä miten matkailualalla tehdään kannattavaa liiketoimintaa.

Matkailun liikkeenjohdon koulutuksesta valmistunut restonomi työllistäjiä: kaupunkien ja alueiden julkiset matkailutoimijat, matkailukeskukset, matkatoimistot, matkanjärjestäjät, kongressi- ja messujärjestäjät, liikennepalvelut, ohjelmapalveluyritykset, tapahtumanjärjestäjät, käyntikohteet, nähtävyydet.

Keskeisen sisällön muodostavat erikoistumisalaopinnot (päivätoteutuksessa valintoina Competitive Tourism Destinations tai Developing Transportation, Travel Agency and Event Management Business; monimuotototeutuksessa suoraan Digitaalinen matkailumaailma), joissa opiskelija keskittyy tärkeimpien ammattiosaamisten saavuttamiseen ja ammatillisen profiilin omaksumiseen. Täydentävissä opintojaksoissa kehitytään lisää mm. myynnissä, laskentatoimessa, johtamisessa ja viestinnässä. Kansainvälisyysvalmiuksia edistävät: osa opinnoista toteutetaan englanniksi sekä mahdollisuudet vaihto-opiskeluun, työharjoitteluihin, kaksoistutkinto- ja Aviation Management -opintoihin ulkomailla.

Opiskelumuotona voi olla päiväopiskelu (nuorten yhteishaku) tai monimuoto-opiskelu (aikuisyhteishaku), jossa osa opiskelusta tapahtuu lähipäivien aikana, joita on 3–5 päivää kuukausittain, sekä itsenäisenä opiskeluna.

Tutkintonimike: restonomi (AMK), laajuus 210 op

Koulutusohjelma: Matkailun liikkeenjohdon koulutus
Toimipiste: Haaga
Valmistuneiden nimikkeitä: matkailupalvelujen tuottaja, matkatoimistonjohtaja, yrittäjä, matkailupäällikkö

Kevään 2021 yhteishaku

 

 

 

 
"Vastaan Ranskan matkojen asiantuntijatoimisto Pamplemoussen myynnistä. Matkojen suunnittelu ja hinnoittelu sekä käytännön myyntityö ovat vastuualueitani. Olen myös yhteyshenkilö jälleenmyyjille sekä vastaan useimmiten ryhmämatkoistamme. Pienessä organisaatiossamme on oltava samalla ideoija ja toteuttaja, oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen, sekä rohkea ottamaan yrittäjähenkisesti vastuuta omasta ja koko yrityksen toiminnasta. Aito kiinnostus matkailualaan, sen tulevaisuuteen ja ennen kaikkea elämysten tuottamiseen matkailijalle ovat avainasioita. Kaikkeen tähän Haaga-Helian Matkailun liikkeenjohdon koulutus antoi loistavan pohjan, ja parasta on, että yhteistyö Haaga-Helian kanssa jatkuu vielä opintojen jälkeenkin." - Heidi Kilpiä, Myyntipäällikkö, Pamplemousse Oy

Näin homma etenee

Tutustu tarjontaan
www.haaga-helia.fi

Hae hakuaikana

Osallistu valintakokeeseen

Tulokset julkaistaan

Ota opiskelupaikka vastaan

Koulutus alkaa