Juridiikan opinnot

Kuvassa oranssiin ja siniseen paitaan pukeutuneet kaksi henkilöä istuvat valoisassa tilassa pyöreän pöydän ääressä keskustelemassa.

Lead paragraph

Kuka tekee päätökset osakeyhtiössä ja onko osakeyhtiössä pakko olla toimitusjohtaja? Miten tietosuoja-asetus vaikuttaa siihen, mitä tietoja työnantaja sinusta saa käsitellä? Pacta sunt servanda -periaate vaikuttaa sinunkin jokapäiväiseen elämääsi, mutta mitä se edes tarkoittaa? Miksi arvopaperimarkkinoita säädellään ja miten perintöoikeus liittyy lainaneuvottelijan työhön

Juridiikan osaaminen on alasta riippumatonta liiketaloudellisen osaamisen ydinosaamista, jota ilman ei tradenomi pärjää. Haaga-Heliassa on tarjolla opintojaksoja, joiden opiskelemisen jälkeen osaat vastata kaikkiin edellä kysyttyihin. Tämän lisäksi olet tullut oppineeksi analyyttista ajattelua, loogista päättelyä ja kykyä perustella näkemyksesi sekä tietysti lähdekriittistä ajattelua ja tiedonhakua.

Juridiikan asiantuntijaosaamisista voit myös rakentaa itsellesi asiantuntijaosaamiskokonaisuuden (Työoikeus, Sopimusoikeus, Yrittäjän juridiikka, yhteensä 15 op), joka kattaa keskeisen liiketaloudessa tarvittavan juridiikan. Tämä osaamiskokonaisuus sopii HR-ammattilaiselle, rahoituksen ja talouden osaajalle tai vaikkapa myynnin ammattilaiselle – ihan kaikille.

Lue lisää juridiikan opinnoista. Tarjonnassa oleviin opintoihin voit tutustua opinto-oppaassa.