Ilmoittautuminen avoimeen ammattikorkeakouluun

Kuvituskuva

Lead paragraph

Ilmoittautuminen syyslukukaudelle 2021 on käynnissä.

Huom! Tarkista ennen ilmoittautumista ja lukukausimaksun maksamista opetustarjonta-sivultamme, että sinua kiinnostavilla opintojaksoilla on tilaa. Opintojaksoille ei voi ilmoittautua niiden alkamisen jälkeen.

Kevätlukukauden 2022 koulutustarjonta julkaistaan joulukuun alussa. Uusien opiskelijoiden ilmoittautuminen kevätlukukaudelle alkaa 3.1.2022 klo 9.00. Opintojaan avoimessa AMK:ssa jatkavat opiskelijat voivat ilmoittautua opiskelijaksi kevätlukukaudelle 13.12.2021 klo 9.00 alkaen.

Lukukausimaksu 150 euroa maksetaan verkkopankissa ilmoittautumisen yhteydessä. Lukukausimaksun maksaminen antaa sinulle oikeuden suorittaa haluamasi määrän opintoja lukukauden aikana, Jos olet ilmoittautumisen hetkellä työttömänä tai koko- tai osa-aikaisesti lomautettuna, opinnot ovat sinulle maksuttomia syyslukukaudella 2021. Kun olet ilmoittautunut opiskelijaksi, saat 1-3 arkipäivän kuluessa sähköpostitse verkkotunnuksen, salasanan ja ohjeet opintojaksoille ilmoittautumista varten MyNet -järjestelmässä.

Opinnoissa menestyminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa ja riittäviä opiskeluvalmiuksia. Ylempien AMK-koulutusten (master-taso) opintoja suorittaaksesi sinulla täytyy olla korkeakoulututkinto ja vähintään kahden vuoden soveltuva työkokemus valmistumisesi jälkeen. Englanninkielisten tutkintojen opintojaksoille osallistuminen edellyttää englannin kielen taidon osoittamista. Katso tarkemmin kohdasta pääsyvaatimukset.

ILMOITTAUTUMISLOMAKKEET JA PÄÄSYVAATIMUKSET

Onnistu opinnoissasi!
  • Tutustu huolellisesti koulutustarjontaan ja suunnittele opintosi. Tarkista ennen lukukausimaksun maksamista, että sinua kiinnostavilla opintojaksoilla on tilaa  ja että opetusajat sopivat aikatauluihisi. Tarkista myös opintojakson lähtötaso opintojaksokuvauksesta.
  • Kirjaudu ilmoittautumislomakkeelle tunnistautumispalveluilla ja täytä pyydetyt tiedot sekä liitä tarvittaessa vaadittavat todistukset (todistus työttömyydestä/lomautuksesta, YAMK-opinnot ja englanninkielisten koulutusohjelmien opinnot).
  • Maksa lukukausimaksu 150 euroa verkkopankissa ilmoittautumisen yhteydessä. Lukukausimaksu antaa rajattoman opiskeluoikeuden yhden lukukauden opintoihin. Jos olet ilmoittautumisen hetkellä työttömänä tai lomautettuna, täytä ilmoittautumislomake maksuttomiin opintoihin ja liitä lomakkeeseen todistus työttömyydestä/lomautuksesta.
  • Lukukausimaksua ei palauteta, jos opiskelija päättää keskeyttää opintonsa lukukauden aikana. Lukukausimaksu voidaan palauttaa kokonaan tai osittain, tai sen voimassaoloa voidaan jatkaa, mikäli opiskelija ei pääse mukaan millekään haluamalleen opintojaksolle tai 10 opintopisteen määrä ei täyty (opintojen hinta on 15 €/opintopiste).
  • Saat 1-3 arkipäivän kuluessa sähköpostitse tunnukset ja ohjeet ilmoittautumisijärjestelmään (MyNet), jossa ilmoittaudut opintojaksoille.
  • Jos opintojaksolla on opetusta tiettyyn aikaan, ole paikalla opintojakson ensimmäisellä opetuskerralla lähiopetuksessa tai verkossa, jotta vahvistat paikkasi opintojaksolla TAI ilmoita poissaolostasi opettajalle, opettajien sähköpostit ovat muotoa etunumi.sukunimi@haaga-helia.fi Opiskelijat hyväksytään opintojaksoille viimeistään opintojakson alkaessa ilmoittautumisjärjestyksessä, ellei toisin mainita.
  • Tutustu myös Opiskelu avoimessa AMK:ssa -sivuun, josta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.