Ilmoittautuminen avoimeen ammattikorkeakouluun

Kuvituskuva

Lead paragraph

Ilmoittaudu Haaga-Helian avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin!

Ilmoittaudu avoimen AMK:n opiskelijaksi täyttämällä sähköinen ilmoittautumislomake ja maksa samalla lukukausimaksu 150 €. Jos olet ilmoittautuessasi työttömänä tai lomautettuna opinnot ovat sinulle maksuttomia kevätlukukaudella 2021 (1.1.-31.7.2020). Liitä ilmoittautumislomakkeeseen todistus työttömyydestä tai koko-/osa-aikaisesta lomautuksesta.

Uusien opiskelijoiden ilmoittautuminen kevätlukukaudelle 2021 alkaa 4.1.2021 klo 9.00. Kun ilmoittautumislomakkeesi on käsitelty, saat 1-3 arkipäivän kuluessa tunnukset ja ohjeet ilmoittautumisjärjestelmäämme (MyNet), jossa voit ilmoittautua opintojaksoille.

Opintojaan avoimessa AMK:ssa jatkavat opiskelijat voivat ilmoittautua kevätlukukaudelle 10.12.2020 klo 9 alkaen. MyNetissä ilmoittautuminen kevätlukukauden opintojaksoille avautuu 4.1.2021 klo 8.00.

Voit suorittaa opintoja avoimessa AMK:ssa pohjakoulutuksestasi riipppumatta. Opinnoissa edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen taitoa ja hyviä opiskeluvalmiuksia. Ylempien AMK-koulutusten (master-taso) opintoja suorittaaksesi sinulla täytyy olla korkeakoulututkinto ja vähintään kahden vuoden soveltuva työkokemus valmistumisesi jälkeen. Englanninkielisten tutkintojen opintojaksoille osallistuminen edellyttää englannin kielen taidon osoittamista.

ILMOITTAUTUMISLOMAKKEET JA PÄÄSYVAATIMUKSET

Onnistu opinnoissasi!
  • Tutustu koulutustarjontaan ja suunnittele opintosi. Tarkista ennen lukukausimaksun maksamista, että sinua kiinnostavilla opintojaksoilla on tilaa  ja että opetusajat sopivat aikatauluihisi. Tarkista myös opintojakson lähtötaso opintojaksokuvauksesta.
  • Ole paikalla opintojakson ensimmäisellä opetuskerralla lähiopetuksessa tai verkossa, jotta vahvistat paikkasi opintojaksolla. Opiskelijat hyväksytään opintojaksoille ilmoittautumisjärjestyksessä, ellei toisin mainita.
  • Tutustu Opiskelu avoimessa AMK:ssa sivuun, josta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin
  • Kirjaudu ilmoittautumislomakkeelle tunnistautumispalveluilla ja täytä pyydetyt tiedot sekä liitä tarvittaessa vaadittavat todistukset (todistus työttömyydestä/lomautuksesta, YAMK -opinnot ja englanninkieisten koulutusohjelmien opinnot)
  • Maksa lukukausimaksu 150 euroa verkkopankissa ilmoittautumisen yhteydessä
  • Saat 2-3 arkipäivän kuluessa sähköpostitse tunnukset ja ohjeet ilmoittautumisijärjestelmään (MyNet), jossa voit ilmoittautua opintojaksoille.