Ilmoittautumisohjeet, Avoin AMK

Kuvituskuva

Lead paragraph

Kehitä osaamistasi suorittamalla korkeakouluopintoja avoimessa AMK:ssa.

Ilmoittautuminen kevään ja kesän 2024 opintoihin on käynnissä!

Linkki ilmoittautumiseen ja ilmoittautumisajat löytyvät kunkin opinnon tietojen kohdalta. Opiskelijat hyväksytään mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä, ellei toisin mainita. Opinto suoritetaan opinnon tietoihin merkittynä aikana. Opinnoissa menestyminen edellyttää hyvää opetuskielen taitoa sekä riittäviä opiskeluvalmiuksia. Englanninkielisten opintojen suorittaminen edellyttää hyvää kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa.

Avoimen AMK:n opintomaksu on tällä hetkellä enintään 15 euroa/opintopiste ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Mahdollinen opintomaksu on kerrottu kunkin opinnon tiedoissa. Katso maksu- ja peruutusehdot tämän sivun lopusta. Lukukausimaksun maksaminen on mahdollista vain erikseen sovituille opiskelijaryhmille. Pidätämme oikeuden opintomaksujen hinnanmuutoksiin lukuvuonna 2024-2025.

Huom! Ylempien AMK-koulutusten (YAMK/Master-taso) opintoja suorittaaksesi sinulla täytyy olla suoritettuna opintoihin soveltuva korkeakoulututkinto. Pyyntö todistuksen toimittamisesta lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen. Vaadittu todistus tulee toimittaa pyydetyssä ajassa tai ilmoittautuminen peruuntuu. Katso tarkemmin alta kohdasta Pääsyvaatimukset.

Ilmoittautuminen syyslukukauden 2024 opintoihin

Tarkemmat tiedot avoimen AMK:n syksyn koulutustarjonnasta ja ilmoittautumisesta päivitetään verkkosivuillemme ennen ilmoittautumisen alkua. Opiskelijat hyväksytään opinnoille ilmoittautumisjärjestyksessä, ellei toisin mainita. 

Jatkavien opiskelijoiden ilmoittautuminen polkuopintoihin

Opintojaan jatkavien opiskelijoiden ilmoittautumisaika syyslukukauden 2024 polkuopintoihin on 13.5. klo 9.00 - 20.5.2024 klo 15.00. 

AMK-polkuopintojen opintomaksu syyslukukaudella 2024 on 180 euroa/lukukausi. YAMK/Master-polkuopinnnoissa opintomaksu on 10 euroa/opintopiste.

Huom! Jatkavien opiskelijoiden ilmoittautumisaikana polkuopintoihin saavat ilmoittautua vain ne opiskelijat, jotka ovat ennen ilmoittautumistaan opiskelleet Haaga-Helian avoimessa AMK:ssa. Mikäli uusi opiskelija on ilmoittautunut vain opintojaan jatkaville opiskelijoille tarkoitettuna ilmoittautumisaikana, hänen ilmoittautumisensa poistetaan, eikä opintomaksua palauteta. 

Uudet polkuopiskelijat ja muu avoimen tarjonta

Uusien polkuopiskelijoiden sekä yksittäisiin opintojaksoihin ja osaamiskokonaisuuksiin (10-30 op) ilmoittautuminen alkaa 28.5.2024 klo 9.00. 

Opintomaksun suuruus on enintään 15 euroa/opintopiste ja tarkemmat tiedot löytyvät kunkin opinnon kohdalta. AMK-polkuopintojen opintomaksu syyslukukaudella 2024 on 180 euroa/lukukausi. YAMK/Master-polkuopinnnoissa opintomaksu on 10 euroa/opintopiste.

PÄÄSYVAATIMUKSET

Maksu- ja peruutusehdot

Ilmoittautuminen opintoihin on sitova. Opintomaksua ei palauteta.

Poikkeuksena voivat olla:

  • lääkärintodistuksen perusteella tehdyt perumiset sekä
  • polkuopiskelijaksi ilmoittautuneet, jotka tulevat valituiksi Haaga-Helia ammattikorkeakoulun tutkinto-opiskelijoiksi vastaavaan koulutukseen ennen polkuopintojen alkua.

Edellä mainituista syistä johtuvat mahdolliset ilmoittautumisen perumiset tulee tehdä viipymättä, viimeistään kaksi viikkoa ennen opintojen alkamista, sähköpostitse osoitteeseen avoinamk@haaga-helia.fi, ja ne käsitellään tapauskohtaisesti.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun tutkinto-opiskelijaksi pääseminen kesken polkuopintojen tai muuhun ammattikorkeakouluun tai oppilaitokseen tutkinto-opiskelijaksi pääsy ei oikeuta maksun hyvitykseen. Mikäli opiskelija ei toimita Master-tason opintoihin vaadittavaa tutkintotodistusta ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin saamansa ohjeen mukaisesti annettuun ajankohtaan mennessä, ilmoittautuminen hylätään eikä opintomaksua palauteta. Mikäli uusi opiskelija on ilmoittautunut vain opintojaan jatkaville opiskelijoille tarkoitettuun ryhmään, hänen ilmoittautumisensa poistetaan, eikä opintomaksua palauteta.

Haaga-Helia ammattikorkeakoululla on oikeus perua opinnot ilmoittautuneiden vähäisen määrän tai muun vastaavan syyn vuoksi. Mahdollisesta opintojen perumisesta ilmoitetaan ilmoittautuneille ja opintomaksu voidaan palauttaa. Mikäli opintokokonaisuudesta joudutaan perumaan jokin siihen kuuluvista opintojaksoista, pyrimme ensisijaisesti löytämään tilalle korvaavan opintojakson. Jos korvaavaa opintojaksoa ei löydy ja opintomaksu jää korkeammaksi kuin 15 euroa/opintopiste, palautamme ylimenevän osan.

Suorita Haaga-Heliassa kesken olevasta tutkinnostasi puuttuvat opinnot avoimessa AMK:ssa