Liiketalouden polkuopinnot, avoin AMK

Vuosi vuoristoradassa – uusi master-OPS

Tähtää liiketalouden tradenomitutkintoon tutkinto-opiskelijaksi suorittamalla opintoja avoimessa AMK:ssa!

Liiketalouden polkuopintojen suorittaminen on vaihtoehtoinen reitti tutkinto-opiskelijaksi pohjakoulutuksestasi riippumatta. Opinnot suoritetaan kokonaan verkossa. Opintojen menestyksellinen suorittaminen edellyttää hyviä opiskeluvalmiuksia sekä hyvää suomen ja kohtuullista englannin kielen taitoa.

Valitse ja ilmoittaudu joko ryhmään A tai B. Matematiikan ja kielten valmentavat opinnot on tarpeen suorittaa vain, jos lähtötaso sen vaatii. Opintojaan jatkavat opiskelijat valitsevat ryhmän sen mukaan, kummassa ryhmässä on enemmän sellaisia opintojaksoja, joita opiskelija ei ole vielä suorittanut.

Polkuopinnot voi suorittaa yhden lukuvuoden aikana. Ilmoittaudu kevätlukukauden polkuopintoihin ja jatka opintojasi ilmoittautumalla myöhemmin syyslukukauden opintoihin. Suoritettuasi polkuopintoja avoimessa AMK:ssa voit hakea avoimen väylän haun kautta tutkinto-opiskelijaksi. Katso lisää ohjeita alta.

Liiketalouden tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylän kautta

Tiedot syksyn 2023 polkuopinnoista päivitetään kevään aikana

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kevään 2023 polkuopintoihin on päättynyt. Seuraavan kerran polkuopinnot alkavat elokuussa 2023 ja ilmoittautuminen avautuu kesäkuussa.

Polkuopintojen opintomaksu on 150 euroa/lukukausi.