Liiketalouden polkuopinnot, avoin AMK

Vuosi vuoristoradassa – uusi master-OPS

Tähtää tutkinto-opiskelijaksi liiketalouden tradenomitutkintoon (AMK) suorittamalla polkuopintoja avoimessa AMK:ssa!

Liiketalouden polkuopintojen suorittaminen on vaihtoehtoinen reitti tutkinto-opiskelijaksi pohjakoulutuksestasi riippumatta. Opinnot suoritetaan kokonaan virtuaalisesti verkossa, eikä opetusta ole tiettyihin aikoihin. Opintojen menestyksellinen suorittaminen edellyttää hyviä opiskeluvalmiuksia sekä hyvää suomen ja kohtuullista englannin kielen taitoa.

Valitse ja ilmoittaudu joko ryhmään A tai B. Jos jatkat opintojasi, valitse se ryhmä, jonka opintoja et ole vielä suorittanut/olet suorittanut vähemmän.

Kaikki polkuopiskelijat suorittavat lisäksi matematiikan, ruotsin ja englannin tasotestit sekä tarvittaessa kyseisten oppiaineiden valmentavat opinnot. Myös Perusharjoittelun (15 op) näyttö sekä muiden opintojaksojen näyttöjä on mahdollista suorittaa opintojen aikana ilman lisämaksua.

Avoimen väylän hakuun vaadittavat vähintään 55 opintopistettä on mahdollista suorittaa yhden lukuvuoden aikana. Jokaiselle lukukaudelle ilmoittaudutaan erikseen. Suoritettuasi vähintään 55 opintopistettä hakuvaatimusten mukaisia polkuopintoja hyvällä opintomenestyksellä, voit hakea avoimen väylän haun kautta tutkinto-opiskelijaksi Haaga-Helian liiketalouden tradenomitutkintoon. Avoimen väylän haku järjestetään kaksi kertaa vuodessa.

Jos polkuopintojen suorittaminen ei ole sinulle sopiva vaihtoehto ja haluat opiskella hitaammassa tahdissa, voit suorittaa liiketalouden alan pienempiä osaamiskokonaisuuksia tai opintojaksoja (ks. sivun lopussa Muut liiketalouden opinnot). Halutessasi voit myöhemmin hakea tutkinto-opiskelijaksi suorittamiesi opintojen perusteella, kun avoimen väylän haun hakuvaatimukset täyttyvät.

Liiketalouden tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylän kautta

Jatkavien opiskelijoiden ilmoittautuminen syksyn 2024 polkuopintoihin: 

Ilmoittautuminen

Opintojaan jatkavien opiskelijoiden ilmoittautumisaika syyslukukauden 2024 polkuopintoihin on 13.5. klo 9.00 - 20.5.2024 klo 15.00. 

Uusien opiskelijoiden ilmoittautuminen syksyn polkuopintoihin alkaa 28.5.2024 klo 9.00.

Huom! Jatkavien opiskelijoiden ilmoittautumisaikana 13.5.-20.5. polkuopintoihin saavat ilmoittautua vain ne opiskelijat, jotka ovat ennen ilmoittautumistaan opiskelleet Haaga-Helian avoimessa AMK:ssa. Mikäli uusi opiskelija on ilmoittautunut vain opintojaan jatkaville opiskelijoille tarkoitettuna ilmoittautumisaikana, hänen ilmoittautumisensa poistetaan, eikä opintomaksua palauteta. 

Opiskelijat hyväksytään mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Opintomaksu syyslukukaudella 2024 on 180 euroa/lukukausi ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ota yhteyttä
Opintopalvelut Avoin AMK
+358 29 447 0108
avoinamk@haaga-helia.fi