Liiketalouden polkuopinnot, avoin AMK

Vuosi vuoristoradassa – uusi master-OPS

Tähtää liiketalouden tradenomitutkintoon tutkinto-opiskelijaksi suorittamalla polkuopintoja avoimessa AMK:ssa!

Liiketalouden polkuopintojen suorittaminen on vaihtoehtoinen reitti tutkinto-opiskelijaksi pohjakoulutuksestasi riippumatta. Opinnot suoritetaan kokonaan verkossa. Opintojen menestyksellinen suorittaminen edellyttää hyviä opiskeluvalmiuksia sekä hyvää suomen ja kohtuullista englannin kielen taitoa.

Valitse ja ilmoittaudu joko ryhmään A tai B. Kaikki uudet opiskelijat suorittavat lisäksi matematiikan, ruotsin ja englannin tasotestit sekä tarvittaessa kyseisten oppiaineiden valmentavat opinnot. Avoimen väylän hakuun vaadittavat vähintään 55 opintopistettä on mahdollista suorittaa yhden lukuvuoden aikana. Jokaiselle lukukaudelle ilmoittaudutaan erikseen. Suoritettuasi vähintään 55 opintopistettä polkuopintoja avoimessa AMK:ssa hyvällä opintomenestyksellä voit hakea avoimen väylän haun kautta tutkinto-opiskelijaksi Haaga-Helian liiketalouden tradenomitutkintoon. Avoimen väylän haku järjestetään kaksi kertaa vuodessa.

Jos polkuopintojen suorittaminen ei ole sinulle sopiva vaihtoehto ja haluat opiskella hitaammassa tahdissa, voit suorittaa liiketalouden alan pienempiä osaamiskokonaisuuksia tai opintojaksoja. Halutessasi voit myöhemmin hakea tutkinto-opiskelijaksi suorittamiesi opintojen perusteella, kun avoimen väylän haun hakuvaatimukset täyttyvät.

Liiketalouden tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylän kautta

Tutustu kevään 2024 polkuopintoihin:

Ilmoittautuminen

Kevään 2024 liiketalouden polkuopintojen ryhmät ovat täynnä. 

Seuraavan kerran polkuopinnot alkavat elokuussa 2024. Ilmoittautuminen syksyn 2024 polkuopintoihin avautuu touko-kesäkuussa ja tarkemmat ilmoittautumisajat päivitetään kevään aikana.

Ota yhteyttä
Opintopalvelut Avoin AMK
+358 29 447 0108
avoinamk@haaga-helia.fi