Syksyn yhteishaku on käynnissä – Hae Haaga-Heliaan ja luo oma polkusi tulevaisuuden työelämään

Haku suomen- ja englanninkielisiin koulutuksiin on käynnissä 1.–15.9.2021 klo 15.00.

Kuvituskuva
News article

Body

Syksyn yhteishaussa Haaga-Heliassa on tarjolla viisi AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta ja kuusi Master-koulutusta. Opinnot alkavat tammikuussa 2022.

Mukana uudistuneet tradenomikoulutukset

Haussa on mukana myös kaksi uudistunutta suomenkielistä tradenomikoulutusta (AMK), jotka tarjoavat uudenlaisen reitin ammattikorkeakoulututkintoon: Liiketalouden tradenomi ja tietojenkäsittelyn tradenomi. Koulutuksiin haetaan sisään laajempien kokonaisuuksien kautta, joiden sisään rakennetut oppimispolut tarjoavat opiskelijalle mahdollisuuden muotoilla omia opintojaan ja yhdistää osaamista myös muista Haaga-Helian tutkinnoista.

Esimerkiksi liiketalouden tradenomin oppimispolussa opiskelijat voivat suunnata osaamistaan myynnin, markkinoinnin ja viestinnän, asiantuntijapalveluiden ja kielten, talouden ja rahoituksen, henkilöstöjohtamisen, palvelujen ja liiketoiminnan kehittämisen tai yrittäjyyden teemojen ympärille, mutta valita lisäksi opintoja esimerkiksi journalismin tai ICT-teknologian alueilta.

Tarjolla on myös kolme englanninkielistä AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta:

Täydennä osaamistasi Master-tutkinnolla joustavasti työn ohessa

Ylempien AMK-tutkintojen osalta haussa on mukana suomenkielinen Uudistuvan journalismin koulutus sekä viisi uniikkia englanninkielistä Master-koulutusta mm. liiketalouden, strategiatyön, matkailun ja vastuullisen ilmailualan parissa:

Master-koulutuksissa on otettu huomioon mahdollisuus oman osaamisen kehittämiseen joustavasti työn ohessa, ja tarjolla on kaksi uutta täysin virtuaalisesti toteutettavaa koulutusta: Degree Programme in Strategising in Organisations ja Degree Programme in Sustainable Aviation Business.

Lue lisää koulutuksista ja hae opiskelemaan Haaga-Heliaan 15.9. mennessä