”Tekemiselläni on merkitystä Haaga-Helian sisäisten toimintamallien ja tietojärjestelmien kehittymisessä”

Päivi Söderström toimii kehityspäällikkönä Haaga-Helian tietohallinnossa sekä projektipäällikkönä sisäisissä kehitysprojekteissa.

Päivi Söderström
12.04.2021
Töissä Haaga-Heliassa

— Minulle Haaga-Helia on tuonut mahdollisuuden kehittää itseäni ja osaamistani. Arvostan sitä, että minut valittiin rohkeasti työntekijäksi kokemukseni pohjalta, vaikka korkeakoulusektorin työkokemusta ei silloin vielä ollut. On ollut myös hienoa huomata, että mahdollisuuksia tehtävänkiertoon ja uusiin toimenkuviin löytyy talon sisällä.

Haaga-Heliassa Söderström aloitti vuonna 2015 aluksi määräaikaisessa tehtävässä StartUp Schoolin toimintojen kehittäjänä.

StartUp Schoolin toiminnan tukemiseksi tarvittiin myös tietojärjestelmäkehitystä ja Söderström pääsi hyödyntämään siihen liittyvää osaamistaan. StartUp Schoolissa hän pystyi näkemään konkreettisesti oman työnsä vaikutuksen opiskelijoiden oppimisprosessiin.

Nykyisessä tietohallinnon tehtävässään Söderström on mukana projekteissa, jotka yleensä koskevat laajasti Haaga-Helian organisaatiota.

— Työskentely eri ihmisten ja vaihtelevien haasteiden kanssa on innostavaa. Vähän kulunutta fraasia lainaten, ”jokainen päivä on erilainen”.